Szerintetek így meddig húzhatom még?
Figyelt kérdés
Első babámmal 35. héttől voltak jóslóim, de mindig csak este, 2-3 órára, napközben semmi bajom nem volt. Most a másodikkal 36+0 vagyok, és egy hete nsgyon rosszul vagyok, egész nap keményedek, néha fáj is, és nem bírok felállni, mert úgy érzem, hogy kiszakad a baba alul. Tegnap enyhe hányingerem is volt, egyszerűen kész vagyok már, nem tudok ülni, állni, feküdni, sehogy se jó. Akinek szintén ilyesmi időben kezdődött a jósló, és ilyen mértékű volt, az meddig húzta? Még csak most keltem fel, de már most érzem, hogy feszülök, és fáj közben az alhasam, rendszertelenül, kb 5-15 percenként ismétlődik egész nap, csak néha szűnik meg picit. Dokihoz holnapra van időpontom. A méhszájam 3100 a 31. hét óta.2012. aug. 16. 07:37
1/5 A kérdező kommentje:
ja az első baba a 37. héten meg is született
2012. aug. 16. 07:38
2/5 anonim válasza:
Szerintem szülni fogsz ilyen méhszájjal és 35.héttől már nincs visszatartás protokoll szerint
3/5 A kérdező kommentje:
36 hetesen még félek szülni, az még olyan korai, még egy hét minimum kéne...de egyszerűen úgy érzem, hogy nem bírom ki addig, annyira fájdalmas / kellemetlen minden perc...
2012. aug. 16. 07:45
4/5 anonim válasza:
Könnyű szülést, ne félj, semmi baj sem lesz!!
5/5 anonim válasza:
38 hetes vagyok,nekem is ezek a gondjaim. Már kb 2 hete van jóslóm s 25dik héttől 2100as a méhszájam,s tegnap vizsgált meg az orvosom,s mondta,hogy még nem fogok szülni mostanában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!