Takarìtás közbe véletlen levertem a tisztitószert és egy pici a pocakomra is ment. Le mostam egyből. Ugye a babám abból nem érez semmit?
A másodiknak köszönom aranyos vagy.az elsőnek is
A harmadiknak pedig csak annyit mondanék hogy a butaságot ne keverjük össze az aggódással,annyi sok rosszat lehet hallani hogy nem csoda hogy aggódok.de a válaszoddal legalább elárultad hogy no para csak te primitiv módon közölted.:)
Próbálj úgy gondolkozni, hogy mi juthat el a babához? Amit megiszol, megeszel, belélegzel... Az, ami a bőrödre kerül, ráadásul gyorsan letörlöd, biztos nem jut el hozzá.
Persze, mindenki aggódik, de próbáld nem túlzásba vinni. Amúgy a túlzott stressz tud ártalmas lenni, szóval relax! ;)
én csak figyelmeztetlek titeket,hogy senki sem tökéletes,mindenki szokott hibázni,illetve sokan visznek dolgokat túlzásba,szerintem akik itt butáztak ők is szoktak túlzásba menni egyes helyzetben.
állapotosan az normális,hogy nagyon aggódóssá,érzékennyé... válik,lehet,hogy egy picit túlságosan is aggódik/aggódott,de ne4m kell ilyenét lebutázni,aki ilyeneket gondol,jobb hogyha lesem írja,nem azért kérdezett a kérdező,hogy lehurrogjuk.
ez a túlságosan aggódás talán elmúlik,gondolom a kérdező most először terhes,meglesz ez első gyermeke és a második gyermekénél már minden lazán fog menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!