5. hetes terhes vagyok. elkezdődtek a rosszullétek. nem csak reggel, hanem egész nap. hányás, émelygés, szédülés. étvágyam nincs, de ha eszem is az is ki jön belőlem. mit tehetnék, hogy elviselhetőbbek legyenek ezek a napok?
korán reggel rágcsálj háztartási kekszet , csak utána kelj fel. b6 vitamint napi 2 nyugodtan , magneb6 3x1 , kamillatea
én utálom a ht kekszet, de télleg jó, de mielőtt kiszállsz az ágyból, mert ha már egyet fordítasz a gyomrodon nem lesz jó a keksz. hasfájásra fél nospa-t szedtem naponta max 2x.
Én 10hetes vagyok, de még mindig minden nap rettenetes
hányingerrel küzdök én is! A hideg dolgok viszont nekem
is bejöttek, mint pl. a tej, fagyi különösképpen a vanilia
és a csoki! A keksz nekem sem jött be, de valakinek meg
pont ez a jó. Igazából sokat kell próbálkozni arra, hogy
az ember rájöjjön, hogy neki mi a jó. Kitartás, remélem
hogy mindenkettőnknek hamarosan csodásabb napok jönnek!!!
Szia! Nekem szerencsére nem kellett még hánynom, hányingerem viszont elég gyakran van és émelygek. Nekem a hideg tej és hűtött gyümölcslevek váltak be (kivéve az ananász, attól rögtön öklendezni kezdtem). A legeslegjobban a hideg őszibaracklé esett.
A kekszre rá sem tudok nézni még most sem, a látványától is émelygek. De próbáld ki, mert anyámnak és anyósomnak pl. ez jött be, mást nem is tudtak enni az első hetekben.
Jó kísérletezgetést és kitartás! A legszebb hetek még előtted / előttünk vannak! 7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!