Ma voltam orvosnal es nagyon meg ijesztet szerintetek mi a baj lehet?
Figyelt kérdés
csinaltam ultrahangot es mindent latot a baban fejet kezeit es a labait es meg is azt monta h a hasa tajekan nem nagyon lat semit es azt hiszi h lehet valami baj az is igaz hogy nem moden gep ami meg csinalta az ultarahangot es nagyon felek h tenyleg valami baj lehet mondjatok meg hogy mire is szamithatok? :- ( 6-dik honapba vagyok es elso baba:- (2012. júl. 24. 17:58
1/11 anonim válasza:
Mi sem tudunk többet mondani az orvosnál. Gondolom visszahívott vizsgálatra, és akkor majd minden kiderül. Addig is pedig bízni kell a legjobbakban.
2/11 anonim válasza:
én elmennék másik orvoshoz.
mi az hogy a hasa tájékán nem lát semmit?
nincs gyomra a babának?
ha valami baj lenne már régen elvetéltél volna
mit írtak a leletre?
szerintem menj el másik orvoshoz vagy egy sima 4D ultrahangra ott sokkal jobban látszik a baba.
nekem valami gyanús a doki körül.
szintén 6 hónapos kismama
3/11 anonim válasza:
Mihamarabb menj el egy másik dokihoz uh-ra. Ha úgy álltok anyagilag, akkor 4d-re.
4/11 anonim válasza:
Ez így nem teljesen egyértelmű.Mit nem lát?A gyomortelítődést?Nem kérdeztél rá?Azért én nem tudtam volna így eljönni.További vizsgálatokra küldött?30hkm
5/11 anonim válasza:
A baba hasában nem látott valamit vagy a baba hasát nem látta? Egyszer engem is visszarendeltek, mert úgy feküdt a baba, hogy egyes részei épp a köldököm árnyékéban voltak és mivel nem képez vákumot az ultrahangos fej a bőrömmel, így ott nem tudott vizsgálni. Következő héten már látott indent és rendben is volt. Ha valamit nem értessz, amit mond az orvos, nyugodtan kérdezz rá, hogy ezt hogy érti pontosan. Itt mi csak találgatni tudunk, azzal nem leszel előrébb.
6/11 anonim válasza:
Remélem egy másik UH megnyugtat majd, szívből kívánom!
7/11 anonim válasza:
menj el egy 4D ultrahangra.de biztos hogy semmi baj nincs.és ott mindenét fogod látni a kisbabádnak és majd meg is nyugodhatsz hogy minden rendben.
9/11 A kérdező kommentje:
az orvos azt monta nekem h menjek el egy masik orvos hoz mert o nem tudja h miert van ugy szejel a hassanal szoval mindha a belso reszei szet lennenek ugy latszik es az orvosnak akinel voltam regi a gep es azert kuldot egy masik orvosnal mert ott jobb gepek vanak es ott latszik jobban de nagyon remelem h nincs semmi baj:-( es koszonom a valaszokat :)
2012. júl. 25. 21:18
10/11 anonim válasza:
Megírod majd, hogy mit mondott a másik doki? Mikor mész? Szorítok, hogy minden okés legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!