Terhesség alatt megváltozhat a vércsoport?
A barátnőm 12 hetes terhes. Eddig pozitiv volt a vércsoportja, ma meg negativat álapitottak meg. Csináltattak egz magánklinikán egy ujabb vércsoport vizsgálatot, de csak holnapra lesz meg, mert nem biznak ebben a mai eredményben.
mit gondoltok?
Szerintem is ez lesz, de holnapra kiderül.
csak szegény bepánikolt...
Köszönöm mindenkienk.
nem változik meg, az születéstől ugyanaz, a csoport és az rh is
pont az elmérések miatt protokoll ma már a minden trimeszteri vércsoport és ellenanyagszűrés, mert ugyan a vércsoport nem változik, sőt ha rh + akkor ellenanyaggal sem lesz összeférhetetlenség és ez már az első vérvételen kiderül, de hogy véletlenül se legyen mellémérés, ezért van több ilyen vizsgálat a terhesség alatt
velem meg ez volt:
-ikreket hordtam ki, 0 pozitívos anyaként
-egy műtéthez (missed ab) a véremet pár évvel később 0 variánsként határozták meg,mely pozitívnak tekintendő vérátömlesztés esetén
-másik terhesség 1. vérvétel: 0 variáns,mely anyaként negatívnak tekintendő (ezt is missed követte)
néztem hülyén,hogy ez mi,kérdeztem a vérellátóban az egyik dokinőt, Ő mondta,hogy a terhességek bizony bekavarhatnak,az alap az,hogy a varinás faktornál mindig a rosszabbik esetet kell feltételezniük(hogy anya negatív,baba pozi)
Nem semmi mik vannak.
ma 10-kor lesz uj eredmeny, kivancsi vagyok.
Minuszos lett, vagyis eddig tudtak rosszul. Meg soha nem volt semmilyen olyan dolog, ami miatt kellett volna vert kapnia vagy adnia.
nem hiszem hogy megvaltozott volna valami.
Szulei plusszosak, es plusszos szuloknek lehet minuszos gyerekuk, csak minuszos szuloknek nem lehet plusszos gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!