18hetesen feszülő has, petefészkeknél kis szúrkálások bajt jelenthetnek vagy csak növekszik a pocakom?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 09:29
1/2 anonim válasza:
18+1hetes vagyok és én is szoktam érezni, de utána érzem a babómat is rúgdalózni:), szerintem minden rendben csak növekszik ott bent minden:)...egyre nagyobb hely kell a babucinknak:), valamint a beleimet is érzem h egyre kevesebb helyük van...!
2/2 anonim válasza:
A feszulo hasra sztem vmifele vitamint kellene szedni,de jobb ha a dokit megkerdezed. A szurkalas nekem is volt,elkisert kb 30 hetes koromig,majd elmult. Hirtelen mozdulatoktol nyilalt be. Volt h ejszaka arra keltem,de ez ezzel jar. Nol a mehed,mett nol a baba es kell meku a hely. 37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!