Szerintetek mostmár elhihetem?
2 fiú után nehéz elhinnem, hogy most lányom lesz. :)
A 15. héten még azt mondták, hogy fiú, a 19. héten, hogy talán kislány, majd a 20. héten azt, hogy lány. A 23. héten voltunk 4d-n, ott is kislányt mondtak, kaptunk is pár képet a "lányságáról", amit a fenti képeken be is karikáztam.
Tuti kislány? Mert már kaptunk csomó rózsaszínt és nagyon beleéltem magam! :) De mindig ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha csak úgy feküdt, hogy pl. a kukaca takarva volt?
Hidd el, az ott egy nuni :)
Gratulálok
Háát... nekem első gyerekem lesz és nem értek az Uh-hoz nagyon, de ez akár kukac is lehet amit félig eltakar.
Mondjuk a fiamnak egyértelmű volt amit ott láttunk, de mi majdnem 28 hetesen voltunk 4D-n. Ott azért már fejletebb.
De kívánom h az legyen amit szeretnétek :)
Köszi! :)
Kukacnak nem nézném, max. herezacsinak, de akkor a kukacnak is ott kéne lennie valahol. A 2 fiamnál nekem is egyértelműen megállapították már elég hamar, csak most az a hülye 15. heti uh bizonytalanított el. De ott se mondták 100%-ra, csak max. 70-re. :)
Azóta mindig lány, nagyon nagy vágyam volt mindig is egy kislány, ezért olyan nehéz elhinnem. :)
Szia!
Szerintem kislány,velem is ez volt :) a 15.héten 4D-n!!! mondták kisfiúnak,azóta már voltunk három uh-n,4D-n is,biztos,hogy kislány. Valószínűleg azért nézték fiúnak,mert ilyenkor még be van picit dagadva a szeméremtestük. Nekem ott 80%-ra mondták,hogy fiú,aztán a 19.heti genetikán szembesítettek vele először,hogy kislány,majd a 23.heti 4D és a 26héten egy sima uh is alátámasztotta,hogy lányzó.
Boldog babavárást :)
29hkm
Elvileg megyünk még egy 4d-re 30-án, remélem ott is leányzót mondanak. :)
Ez anno az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt még mindenki fiút tippelt. :D
MayC nekünk is 4d volt a 15. heti. Azóta volt 2 sima - abból az egyik a 19. heti uh és volt egy kifejezetten a genetikai tanácsadóban is rossz afp miatt - és volt ez a 4d. :)
5-ös, nagyon drukkolok, hogy kukacos legyen nektek a harmadik!!! :)
7-es akkor gondolom tudod, mit élek át. :D
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!