Lehet valami baj, ha voltam termalfurdobe es terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A tegnap tudtam meg,hogy 8 hetes terhes vagyok! Multheten termalfurdoben voltunk a ferjemmel. Azt hallottam,terhesen nem szabad termalvizbe menni! Nem tudtam meg,hogy terhes vagyok es bementem. Ugye nem lesz baj?2012. júl. 6. 13:43
1/4 kius válasza:
szia,en 14 hkm vagyok es a nyar vegett en is rakerdeztem,jarhatok a strandolni a noverkem tanacsa az volt hogy nagyon meleg pl.36 fokos vizbe ne menjek,valamint ha terhessegem elott nem voltak olyan problemaim hogy valami infekciora esetleg gombas viszketeses betegsegre haklis lennek akkor most sem szabadna elkapnom semmit,persze csak ketszer voltunk eddig a ferjemmel es a kislanyommal strandolni es belemereszkedtem a vizbe,de viszont csak egyet usztam es maris ki is jottem nem aztattam magam!
2/4 anonim válasza:
Ha nem voltál nagyon meleg vízben, akkor semmi baj! Kerüld a meleg vizet, meleg zuhanyt, és zuhanyozz inkább fürdés helyett! A forró/meleg víz vérbőséget okozhat!
40 hkm
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy hét alatt már jelentkezett volna bármi probléma, ha lenne. Ha eddig nem voltál orvosnál, most már ideje, ő majd alaposan megvizsgál és megnyugtat.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Remelem nem lesz semmi baj!
2012. júl. 6. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!