Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet édesítőszeres...

Terhesen lehet édesítőszeres termékeket enni/inni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én terhesség előtt ilyeneken éltem, most úgy gondolom, hogy tömény méreg az összes, úh.inkább kihagyom.A stevia nevű édesítőszer egyedül természetes, nagy ritkán ezzel élek amúgy barna cukor.
2009. júl. 9. 15:11
 2/7 Kathrin01 ***** válasza:
74%
Ezt én megkérdeztem Hamvas Ferenc nőgyógyásztól, és azt mondta nyugodtan lehet fogyasztani. Én nem állok vissza a cukorra, mert az nagyon hízlal és egészségtelen.
2009. júl. 9. 15:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Teljesen el vagyok már bizonytalanodva mert mindenhol azt olvasom cukros ételek enni szinte tilos, de z édesítőszeres ételeket sem szabad fogyasztani...és így tovább.Most már tényleg nem tudom mi a jó!De igazán megnyugtató volt a válaszod.Mindenesetre próbálok mértékletes lenni.Csak ne kívánnám úgy az édességet.. :-)
2009. júl. 9. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajna a cukrom magas lett, így diétáznom kell és semmi cukortartalmút nem ehetek. Így ha nasizni akarok uzsonnára akkor édesítőszeres desszertet fogyasztok amik pl a norbi update-os termékek. Amúgy nem egészséges, de nem is egészségtelenebb mint a tartósítószeres élelmiszerek. Csak nem kell kiló számra enni.
2009. júl. 9. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ciklamátosat lehet, az aszpartámos ideg méreg amúgy sem jó illetve a stevia a term. alapanyagú, drága de kevés kell belőle. a barna cukor ugyanaz a cukor csak színezve van :) semmi értelme
2009. júl. 9. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A dokim genetikus, azt mondta, hogy csak mértékkel szabad, és meg kell nézni, milyet veszel.
2009. júl. 9. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Az édesítőszer sokkal károsabb, mint a cukor, mert az mesterséges, semmi természetes nincs benne, csak kémiai vacak.
2009. júl. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!