8 hetes vagyok és nem tudok nagy wc-zni valami jó ötlet? Már nagyon nem jó. :- ( (
Figyelt kérdés
pedig iszok eszek gyümlcsöt zöldséget....2009. júl. 8. 20:11
1/22 anonim válasza:
sárgabarack+tej,szilvalekvár+tej,búzakorpa.ennyi jutott hirtelen eszembe.
2/22 anonim válasza:
laveolac szirup, alkoholmentes sör. Nekem ezek jöttek be.
3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm és az reggelre hat?Vagy már ma?Mert szétrobban a gyomrom...hu nagyon rossz...:-((
Ki is próbálom.du ittam egy nescafét de attol sem volt semmi ..:-((
2009. júl. 8. 20:15
4/22 anonim válasza:
jo sok kajszi es tej meg kamilla tea
5/22 anonim válasza:
A multkor én is írtam ki hasonló kérdést,sok tippet kaptam, de csak a kúpot próbáltam ki. Az se használt. Aztán eszembe jutott, hogy a pici babáknak cukros kamillateát adnak. Ittam egy bögrével, jó meleget és pár óra múlva volt eredmény. Meg másnap is...
6/22 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm mindent kipróbálok valami csak hat..:-))
2009. júl. 8. 20:20
7/22 anonim válasza:
A tamarin lekvárt is lehet terhesen enni, az is jó hashajtó.
8/22 anonim válasza:
A széklettömeget növelõ, magas rost- és/vagy nyálkatartalommal bíró növényi drogok (lenmag, görögszénamag, bolhafûmag) a bélben lévõ vízzel érintkezve megduzzadnak és a bél reflexes összehúzódását segítik elõ. Fiziológiás hatásuknak köszönhetõen elsõsorban krónikus székrekedésben szenvedõknek, gyermekeknek és várandós anyáknak ajánlott a használatuk.
9/22 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm csajok nagyon rendesek vagytok nagyon sokat segitettem.
de a sárgabarack tej bevált...:-))Már ilyen hamar most kicsit könnyebb vagyok már..az volt itthn és kiprobáltam de tényleg hat! köszönöm mégegyszer az összes választ kiirom magamnak miket kell venni ha bajban vagyok tényleg nagyon arik vagytok örök hála!!
2009. júl. 8. 20:31
10/22 anonim válasza:
aszalt sárgabarack 1-2 napig napi 6-7 darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!