Szerintetek uh kép alapján fiú vagy lány?
A 16. héten voltam uh-n és ezt a képet kaptam a nemét illetően:
(A lényeg a jobb oldali világos foltocska)
A doki erre azt mondta, hogy 70%, hogy fiú, mert a lányoknak nem szokott ekkora lenni, de biztosra így se mondja. Néztem itt a neten pár uh képet, láttam ilyesmit fiúnál is és lánynál is.
Nem azt kérem, hogy mondjátok, vagy tippeljétek meg, hanem azt, hogyha van hasonló képetek akkor osszátok meg velem, vagy nektek hasonló kép alapján végül milyen nemű lett a baba?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt az én 16 hetes uh képem. Azóta már többször is bebizonyosodott, hogy fiú lesz.
Szerintem semmibe nem éld bele magad. annyira kicsi még, és sajnos a kép alapján nem nagyon lehet kivenni... Én azt sem látom hol a baba :(
Amint egyértelműen látják majd, megmondják, ne aggódj!
23hkm
Na bekarikáztam. :)
Nem élem bele magam, sőt! Már 2 fiam van és nem bánnám a tévedést. :D Persze ha fiú akkor is hazavisszük. :D
Szerintem tuti kisfiú, nekem lányom lesz, nem volt ekkora "folt" a lába között. :)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!