Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő kell ahhoz, hogy a...

Mennyi idő kell ahhoz, hogy a hüvelyi ultrahang kimutassa a 10-11 hetes terhességet? 5 másodperc, vagy több?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 11:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Amint fölhelyezik a hüvelybe a fejet, már azonnal látni lehet egy ilyen korú terhességet.
2012. máj. 26. 11:33
 2/14 A kérdező kommentje:
ok,köszönöm
2012. máj. 26. 11:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

kedves Kérdező!!

Bármilyen formában is teszed fel újra és újra a kérdésed a válasz akkor sem lesz más, mint hogy NEM VAGY TERHES!!!!!!!

2012. máj. 26. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten! Te már megint az a kérdező vagy, aki nem hiszi el, hogy a negatív tesztek, a hasi és hüvelyi UH-k és annak ellenére, hogy megjött neki nem hiszi el, hogy nem 10-11 hetes terhes?! Figyelj, a hüvelyi UH sokkal érzékenyebb, mint a hasi, én most 10 hetes vagyok, és tegnap hasival még azt is láttam, hogy izeg-mozog a kis Bigyó a hasamban! Szóval ha lenne ott akár csak egy kis bolhakisujjkörömnyi akármi is, azt látnák! Remélem, te nem ugyanaz a szerencsétlen vagy, aki azt hiszi, hogy egy szappantól esett meg! Orvosra van szükséged!
2012. máj. 26. 12:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

1 mp sem!!!!! Nekem a 6 hetes terhessegemet hasi UH-al rogton megtalaltak,ugy,hogy hatrahajlo mehem van!!!! Huvelyi fejjel,meg fel sem helyezik rendesen de mar latjak!!!!!

Egy 11 hetes terhesseget mar kitapintja az orvos hason keresztul is!!!!!!

2012. máj. 26. 12:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Jóég, állj már le ezekkel a kérdésekkel...
2012. máj. 26. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon-nagyon szeretném megtudni, hogy te tényleg ugyanaz a kérdező vagy-e, aki több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy a szappanon maradt spermától teherbe eshetett-e. Te vagy? Kérlek, válaszolj.
2012. máj. 26. 13:22
 8/14 A kérdező kommentje:
igen,én vagyok,nagyon parázok,pedig tudom,h nincs is mitől
2012. máj. 26. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos nem tudod. Ha tudnád, akkor nem botlanánk lépten-nyomon a te kérdéseidbe. Kérlek szépen, keress fel egy szakembert, aki orvosolhatná ezt a beteges rettegésedet, mert úgy látom, hogy a félelmeid gyakorlatilag már élni sem hagynak - például hányszor voltál orvosnál az elmúlt hetekben? Nem vagyok biztos abban, hogy jól emlékszem, de mintha valahol azt is írtad volna, hogy még szűz vagy. Vagy legalábbis nem volt kitől teherbe esned. A szappantól és a zsepitől 100%, hogy nem lehetsz várandós, egyéb módon pedig nem érintkeztél "hímmaggal". Szakavatott orvos(ok) biztosított(ak) arról, hogy nem vagy terhes. Mi, válaszolók is hetek óta mondogatjuk, hogy nem lehetsz az. Tényleg szépen kérlek, verd ki ezt a butaságot a fejedből, mert tönkreteheti az életedet!
2012. máj. 26. 13:40
 10/14 anonim ***** válasza:
11 hetes terhesseget meg a legbenabb szonografus is konnyen megtalal. nem kell keresgelni hisz annyira nyilvanvalo..
2012. máj. 26. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!