Mizuzizu92 kérdése:

Miért lehetett?

Figyelt kérdés

mikor kiderült hogy terhes voltam 8 hetes voltam ,azt mondták hogy kellett volna mondja hogy van szívhang,nem tudom miért de következőhéten megint kellett menjek uh.ra.

és akkor mondta hogy Fhr pos (van szívhang)nekem annyit mondtak hogy úgy tűnik később fogant de ennyire ?

igaz hogy lassan szülni fogok de eléggé kíváncsi vagyok mások véleményére is !

2012. máj. 16. 11:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

én csak kíváncsi vagyok, totál elő fordul mindenkivel ,hogy a fáradtságtól véletlen helytelenül fogalmaz .

Attól nem kell az emberbe kötniük .

Én most akartam feltenni ezt a kérdést így most tettem fel úgy gondoltam hogy ez az én dolgom de úgy látszik nem .

2012. máj. 16. 11:56
 12/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Utána nem módosították a szülés várható idejét? Amikor először mentem, mensi szerint 8 hetes is elmúltem, de Uh alapján 6+2-nek mondott és nem volt szívhang.

Egy héttel később már volt szívhang és egyébként meg azt mondták, hogy megnézik, hogy rendes ütemben fejlődik-e... Ez után mehettem csak a védőnőhöz.

A 12. heti UH-nál az UH méretek alapján módosították a szülés várható idejét.

Nemsokára megyek a 18-21. heti genetikai UH-ra, elvileg még ott is "pontosíthatják" a szülés v. idejét.

Sok sikert a szüléshez!

2012. máj. 16. 12:07
 13/29 anonim ***** válasza:

a 12. heti uh a mérvadó, hogy akkor mit mértek, milyen kort mondtak.

Lehet, hogy a 8. héten azért nem látta, mert elavult gépe volt.

2012. máj. 16. 12:15
 14/29 A kérdező kommentje:

elmentem másik orvoshoz és ő módosította a menstruációm első napjától számolta az új dokim .

Jóformán azt mondta hogy tök hülye mert nem tudják pontosan mikor fogant :)

hát sok sikert a genetikaival , én megjártam én 16 héten voltam levetetni, a vér vizelet mintát hogy a 18. hétre megérkezzen , beütött a márc 15 és több mint 1 hónapot kellett várni az eredményekre de akkor sem küldték ki a dokinak meg a védőnőnek hanem a védőnő telefonált már hogy olvassák le az eredményeket .

2012. máj. 16. 12:16
 15/29 A kérdező kommentje:
igen képeim is úgy vannak a kisbabámról hogy kimerevítette a felvételt és telorol fényképezgettem .
2012. máj. 16. 12:18
 16/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Aki ide írt nagyon szívesen válaszolna neked, de ha egyszer nem értik a kérdést, akkor meg hogyan? Csak leírták hogy NEM ÉRTIK a kérdésed, ha máshogy fogalmazod, akkor válaszolnak....! Üdv

26hkm

2012. máj. 16. 13:31
 17/29 A kérdező kommentje:
igen de oda írtam első kommentárom-ba hogy miért vn az h 9 hetes terhesen mosták csak h van szívhang
2012. máj. 16. 14:13
 18/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező? A neved melletti 92-es a születési dátumodra utal?
2012. máj. 16. 14:30
 19/29 A kérdező kommentje:
miért is ?
2012. máj. 16. 14:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Csak, hogy Te is fiatalon leszel anyuka? Mert Én is :)
2012. máj. 16. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!