Megfáztam, viszont nem szeretnék semmit bevenni. Ha megvárom ameddig "magától elmúlik", árthatok vele?
én is nagyon beteg voltam 9-10 hetesen. Nekem esténként lázam is volt mégsem vehettem be 1 szem gyógyszert sem. Forró tea, méz, citrom, láz esetén langyos néha hűvösebb zuhany. Ennyit csináltunk. Nem lett semmi bajunk.:)
Minden jót. 34 hetes kismama
Nem hiszem.
De ha belázazasodsz,vegyél be valamit,mert az jobban árt,mint a gyógyszer.
ez a stodal szirup tényleg nagyon, jó, ha köhögnél, azt vegyál.ha lázad van lázcsillapító MINDENKÉPPEN.a láz veszélyesebb, mint a gyógyszer.
mielöbbi gyógyulást és boldog babavárást
a 12.14. perckor írt válaszolónak meg én üzenem, hogy nem én vagyok a felelőtlen, hanem az ORVOS mondta, hogy semmit ne vegyek be!érted????
A lázról annyit, hogy az sem igaz, hogy felmelegszik tőle a magzatvíz!!ezt egy neves genetikus mondta nekem személyesen. és én hiszek neki.
Eddig semmi problémám nem volt. És nem úgy voltam lázas, hogy 39-40 fok, hanem egész nap olyan 37.4 és sete, éjszaka 38.3. Ez nem olyan nagy gond!
Mások is írtak itt hamarabb, hogy ők sem szedtek semmit és mégsincs semmi bajunk. Remélem nem is lesz. Na de nem húzom fel magam.....
Utolsónak:Nőgyógyász férjem szerint a láz nagyonis ártalmas a babára.És nem csak a felmelegedett magzatvíz miatt.Szerintem a saját babáddal úgy bánsz,ahogy akarsz,de ne osszál felelőtlen tanácsot másoknak.
Egyébként jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!