Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós kismamák! Mennyit...

Várandós kismamák! Mennyit sétálsz, gyalogolsz egy nap?

Figyelt kérdés
Nem a házban, udvaron, hanem konkrétan gyalog boltba, ügyet intézni stb.
2012. máj. 3. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Naponta kétszer az oviba oda-vissza, egyszer vásárolni, kétszer játszótérre oda-vissza.

Két gyerekem van (egyik ovis, másik itthon), harmadikat várom. Elég sokat vagyok talpon, de nem esik rosszul.

2012. máj. 3. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:

elsö gyerekkel alig alig.

másodikat várom akár 5-6 km-re is kijön naponta.

ma pl voltam boltban a gyerekkel, 300m a bolt 300 vissza, de a boiltban is több kört kell róni, mert a gyerek minden sort megakar nézni.

most megyünk az orvoshoz, kb 2km innen, habár mehetnék autóval is, de most éppen söt a nap, inkább gyalogolok.

az elsö terhességemnél sokkal kevesebbet mentem. csodálkoztam is mikor egy másodikat váro barátnöm eljött velünk sétálni (akkor már megvolt a lányom) és ahegyre menet alig lihegett, és meg is jegyeztem én erre képtelen lettem volna. na most második gyerekkel ez már másképp néz ki, ott rengeteget kell menni, emelni.

2012. máj. 3. 13:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. egy órát egy nap. Van egy kutyusom akivel naponta rendszeresen járok le sétálni. Meg az ezen felüli teendők, mint posta meg piac ilyesmik.
2012. máj. 3. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Az egy órát csak a kutyusra értettem.
2012. máj. 3. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Rengeteget. Eleinte azért sétáltam, mert a futás volt a mániám, amiről letiltottak a nyolcadik hétben, és et napi másfél óra sétával pótoltam. Most meg már azért, hogy hátha beindulna a szülés... :))))

39 hetes km

2012. máj. 3. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Amíg dolgoztam (32.hét), viszonylag keveset, bementem-hazajöttem, mivel közel dolgoztam 7-7perc kb. Hétvégén inkább takarítottam, néha piac, vásárlás (nálunk ez a férjem dolga). Amióta itthon vagyok, igyekszem mindennap legalább 1X lemenni, ilyenkor intézek vásárlást, orvost ilyesmit, céltalanul, egyedül nincs kedvem sétálni, ez napi kb. 15-30 perc. Az utóbbi hetekben volt egy-két nap, amikor nagyon sokat mentem, fél napokat (babának még beszerezni dolgokat, nekem néhány ruhát, bútort Ikeába ilyesmi), nincs kocsink, úgyhogy ez elég sok volt! Ma vagyok 40+1 hetes, tegnap is közért, ATM, ma orvos, közért. Kb 20-40 perc. Holnaptól mindennap ctg, a kórházba, ha bkv-val megyünk, akkor napi 15-30 perc lesz gyalog, ha a férjem nagybátyja elvisz kocsival, akkor nem lesz ennyi, max majd lemegyünk piacra. Már azt hiszem egyedül nem nagyon fogok menni sehova, csak, ha muszáj, mert nem szeretném, ha útközben elmenne a magzatvíz vagy elindulnának a fájások. Első baba.
2012. máj. 3. 13:51
 7/14 anonim ***** válasza:

Én a kutyákkal napi szinten kb 1 -1.5 órát sétálok. Mindegy ,hogy milyen az idő. Háromszor megyek le velük így egyszerre nem olyan sok.

De van ,hogy fél napokat járkálok,csavargok. Bár ha nem figyelek olyankor a pihenésre közben akkor estére bekeményedik a hasam :(

16hkm

2012. máj. 3. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Fél óra suliba reggel,ott lépcsőzés.Fél óra délután haza.Néha bolt,hétvégén kutyaséta 2x 30-45perc+tescoba oda vissza 1óra és a nézelődés idő.De tudnék menni ha arról van szó még.
2012. máj. 3. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Reggel munkába 15 perc, du. haza szintén 15 perc, útközben intézem a vásárlást.

Hétvégén szintén bevásárlás, piac, stb. ez összesen 1 óra + szombat este rutin szerűen csapunk egy kb. 10 km-es kört a városban a férjemmel.

Ezen kívül lépcsőzés (3. emelet), naponta kb. 3x-4x fel-le.

2012. máj. 3. 16:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyien írtatok!

Gondolom, nincs is túl sok felesleg rajtatok.

Én is megyek mindennap, persze csak amennyi jól esik.

Mindenkinek további boldog babavárást!

2012. máj. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!