Várandós kismamák! Mennyit sétálsz, gyalogolsz egy nap?
Naponta kétszer az oviba oda-vissza, egyszer vásárolni, kétszer játszótérre oda-vissza.
Két gyerekem van (egyik ovis, másik itthon), harmadikat várom. Elég sokat vagyok talpon, de nem esik rosszul.
elsö gyerekkel alig alig.
másodikat várom akár 5-6 km-re is kijön naponta.
ma pl voltam boltban a gyerekkel, 300m a bolt 300 vissza, de a boiltban is több kört kell róni, mert a gyerek minden sort megakar nézni.
most megyünk az orvoshoz, kb 2km innen, habár mehetnék autóval is, de most éppen söt a nap, inkább gyalogolok.
az elsö terhességemnél sokkal kevesebbet mentem. csodálkoztam is mikor egy másodikat váro barátnöm eljött velünk sétálni (akkor már megvolt a lányom) és ahegyre menet alig lihegett, és meg is jegyeztem én erre képtelen lettem volna. na most második gyerekkel ez már másképp néz ki, ott rengeteget kell menni, emelni.
Rengeteget. Eleinte azért sétáltam, mert a futás volt a mániám, amiről letiltottak a nyolcadik hétben, és et napi másfél óra sétával pótoltam. Most meg már azért, hogy hátha beindulna a szülés... :))))
39 hetes km
Én a kutyákkal napi szinten kb 1 -1.5 órát sétálok. Mindegy ,hogy milyen az idő. Háromszor megyek le velük így egyszerre nem olyan sok.
De van ,hogy fél napokat járkálok,csavargok. Bár ha nem figyelek olyankor a pihenésre közben akkor estére bekeményedik a hasam :(
16hkm
Reggel munkába 15 perc, du. haza szintén 15 perc, útközben intézem a vásárlást.
Hétvégén szintén bevásárlás, piac, stb. ez összesen 1 óra + szombat este rutin szerűen csapunk egy kb. 10 km-es kört a városban a férjemmel.
Ezen kívül lépcsőzés (3. emelet), naponta kb. 3x-4x fel-le.
Örülök, hogy ennyien írtatok!
Gondolom, nincs is túl sok felesleg rajtatok.
Én is megyek mindennap, persze csak amennyi jól esik.
Mindenkinek további boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!