Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik voltak a legelső tüneteite...

Mik voltak a legelső tüneteitek babásan?

Figyelt kérdés

Mondjuk még teszt elött. Nekem két nap múlva lenne esedékes a mesim.Nagyon sok tünetem van mégis ,nem is értem.NEm beképzelem van már három gyermekem és igazából nem is görcsőltem rá babára,de mindig is szerettem volna egy negyediket majd egyszer ..

Napok óta rettenet álmossaág van rajtam ,hidegrázás,pattanásaim lettek,mellem érzékeny,és már elkezdődött pl enyhe hányinger .Füstőlt sonkát evett a család ,amit múlt héten még imádtam ,annak még az illata is kibirhatatlan volt erős hányinger tőrt rám.

Igazából nem voltam az a nagy tesztes sosem ,biztos jelek után mentem is a dokihoz .:) De ha mégis tesztelnék akkor mikor tegyem ? :O

2012. ápr. 16. 20:48
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ha tesztelni akarsz akkor 2 nap múlva.Nekem a legelső tünetem az volt,hogy iszonyatosan görcsölt a hasam már a nem várt előtt több,mint egy héttel.Nem várt után 1 nappal teszteltem pozit,előtte nem is próbáltam.
2012. ápr. 16. 20:51
 2/30 anonim ***** válasza:

Nekem nem várt után 2 nappal még negatív lett a tesztem, de már akkor tudtam, hogy baba lesz, hiszen mindig óramű pontossággal jött meg. Egyébként a "mindjárt megjön" érzésen kívül nekem semmi tünetem nem volt.

19hkm

2012. ápr. 16. 21:07
 3/30 anonim ***** válasza:
Nekem a nem várt menstruáció előtt pár nappal már voltak tüneteim: álmosság, fáradékonyság, enyhe görcsök, érzékenység. A tesztem a menstruáció időpontja előtt két nappal délután lett pozitív. :)
2012. ápr. 16. 21:30
 4/30 anonim ***** válasza:
Én már a nemvárt előtt halvány +teszteltem, de csak azért merte megcsinálni, mert a mellbimbóm körül érdekes kis fehér pontok jelentek meg!(nem tudom másképp leírni), de sok nőnél ez az egyik "első" jel:)
2012. ápr. 16. 21:48
 5/30 anonim ***** válasza:
nem jött meg (akkor még nem gondoltam, h emiatt, mert nem volt pontos sosem), aztán mellfeszülés, ekkor teszteltem, és pozitív lett. :)
2012. ápr. 17. 08:51
 6/30 anonim ***** válasza:
legelső? teszt előtt? elmaradt mensi, ennyi, semmi más :) utána is még legalább 3 hétig semmi, természetesen a kis pöttyöcskét leszámítva a méhemben, ez volt a legbiztosabb "tünet" :) utána aztán minden. hányinger, hányás, szédülés, érzelmi kitörések.. mostanra már jól vagyok :)
2012. ápr. 17. 10:59
 7/30 anonim ***** válasza:

Nekem a legelső az volt még a nem várt elött 3 nappal,hogy nem mertem ágyba bújni a párommal.Mert szerintem megéreztem,féltettem.És igazam lett!Az igazi rosszullétek a 6. héten kezdődtek(ájulás stb..)Még néha most is van émelygés.

16 hetes kismama

2012. ápr. 17. 12:46
 8/30 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtt már egy héttel olyan voltam mint egy vadászkutya, minden szagot felerősödve éreztem, és legfőképp azt, ha valaki dohányzott, már messziről - és ettől sokkal jobban undorodtam, mint korábban. Ebből már sejtettem. A nemvárt előtt egy nappal teszteltem negatívat, rá két napra meg már + volt a teszt :).
2012. ápr. 17. 14:40
 9/30 anonim ***** válasza:

Szia!Én is pont így voltam:a melleim majd leszakadtak,viszketek,és érzékenyek voltak.Nekem nem a sonkától hanem a füstölt házi szalonnától kezdett liftezni a gyomrom.És már tudtam,hogy várandós vagyok.

10 hetes km

2012. ápr. 21. 13:51
 10/30 A kérdező kommentje:

Kezdek biztos lenni a dologban ,bár hihetetlennek tünik ,mert elsőre nem védekeztünk,hogy hátha ..:O :))

De még mindig semmi ,változás csak annyiban ,mesi helyett pár csepp "barnázás" volt ,ahogy itt olvastam igy irják.:)Sosem volt még olyanom ugyanis egyik babánál sem és amúgy sem . Jövőhéten tesztelek :P

2012. ápr. 21. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.