Túlhordós kismamák hogy vagytok? Ti beindítatnátok a szülést csak azért, hogy túl legyetek már rajta és végre a kezetekben lehessen a babátok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 17:22
1/3 anonim válasza:
Szia én 40+2nél tartok. Kettős érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. Egyrészt már nagyon szeretném a kislányunkat a karjaimban tartani, és elkezdeni az új életünket.
Másrészt félek attól, hogy az indításra nem reagálnék jól és császár lenne a vége. (Barátnőm járt így, azóta ez a mumusom)
Én reménykedem a hétvégi frontban, ill abban, hogy a holnapi magzatvíz és méhszájvizsgálat meghozza a várva várt görcsöket.
Enyhe görcseim voltak tegnap, de ma sajnos semmi, csak mensis fájdalom.
2/3 anonim válasza:
szia!én 40+5hetes vagyok.ma voltam ctg-n,és mutatott összehúzódásokat a gép.3centire nyitva is vagyok.most 2naponként kell mennem,és ha keddig nem lesz semmi,akkor eldönti a doki,hogy beindítja-e,vagy nem.én nem monsom,hogy indítsák,nyilván a legjobb ha magátol indul be az egész.de ha nincs más...azért remélem a kis lurkó nem húzza tovább az idegeinket... :)
3/3 anonim válasza:
Én sem vagyok híve az indításnak, bár mégis amellett döntöttünk (közösen!!) az orvosommal, 40+4-nél. Már nagyon nem bírtam, és nem akartuk tovább növeszteni odabent babót, hogy minél simább legyen az útja, ugyanis egy vesével született. Utólag jól döntöttünk, mert a magzatvíz is mekóniumos volt, ami csak a burokrepesztésnél derült ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!