Pető Vivien kérdése:
Munkanélküliről Tgyásra? Majd Gyedre?
Figyelt kérdés
Ha most bejelentkezek munkanélkülire (mert megszűnt a munkaviszonyom) elmehetek munkanélküliről Tgyásra? utána pedig Gyedre?
Igénybe vehetek a Tgyást szülés előtt 4héttel? (34hetes km)
2012. ápr. 8. 17:57
1/11 A kérdező kommentje:
Körülbelül mennyit fogok kapni, ha mindig minimálbérre voltam bejelentve?
2012. ápr. 8. 17:57
2/11 anonim válasza:
mennyit fogsz kapni azt nem tudom,de elmehetsz Tgyásra s Gyedre is majd. Én is így leszek,de én szeptemberre vagyok kiírva. Annyi,hogy a Tgyás s a gyed közt pár napra jelentkezz vissza munkanélkülire!
3/11 anonim válasza:
Az előző hozzászólónak igaza van. Jár mind a kettő. Én már a gyedet kapom így. Én is elmentem tgyásra szülés előtt hogy ne fogyjanak a napjaim. Annyi hogy pénzt szülés után kapsz visszamenőleg.
4/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,már szülés előtt elmehetsz Tgyásra? Ezt nem tudtam. 1 válaszoló vagyok
5/11 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudni hogy elmehetek-e, de a héten bemegyek a munkanélkülibe és rákérdezek.
2012. ápr. 9. 18:10
6/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. talán itt van egy kis segítség
7/11 anonim válasza:
Második válaszadó vagyok, nekem 10 hónapos a kisfiam, én elmentem előtte egy hónappal tgyásra úgy, hogy én is álláskeresésin voltam, mert a terhességem alatt megszűnt a munkaviszonyom. Ha nem volt változás a törvényben (én nem hallottam hogy ez változott volna)akkor te is nyugodtan elmehetsz.
8/11 anonim válasza:
Legkorábban a szülés várható időpontja előtt 28 nappal lehet megkezdeni a tgyást.
9/11 anonim válasza:
Most értem haza a munkanélküliből,28 nappal a szülés előtt igénybe lehet venni a tgyást,s a fizetésed 70%aléka. Tgyás 168 nap múlva mikor lejár 169dik napon jelentkezni kell 3-4 nap munkanélkülire,lemondani s mehet a Gyed utána,s munkaügyi központ intézi a Tgyást,Gyedet! Nekem majd juliusba kell jelentkeznem,h maradjon mindenképp bent napom
10/11 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!
2012. ápr. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!