Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy még nem vetéltem el?

Lehet, hogy még nem vetéltem el?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál 20.-án,akkor volt 13 mm-es nyálkahártyám és 2 mm-es felritkulásom!Másnap reggel egy + tesztem is,a kezelő orvosom babásnak mondott!

22.-én hajnalban erős görcsök és vérzés,ez 1,5 napig tartott,bementem az ügyeletre ott már csak 6,6 mm volt a nyálkahártyám,és nem is láttak felritkulást,telefonon tudtam csak az orvosommal beszélni,kérdeztem hogy így még lehet-e baba,de nem mondott konkrétan semmit!Holnap megyek ellenőrzésre,szerintetek van még esélyem,hogy baba van és nem ment el?(PCO-s vagyok)

2012. márc. 29. 18:23
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
ja és a 1,5 nap óta semmi vérzés és görcs nincs,ez talán jó jel lehet!
2012. márc. 29. 18:26
 2/21 anonim ***** válasza:
Másfél nap után mentél csak orvoshoz? Vagy ezt nem értem. (bocsi)
2012. márc. 29. 18:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem,bementem még azon a napon amikor kezdődött a vérzés,de másnap már nem volt vérzés,így értettem a 1,5 napot!
2012. márc. 29. 18:31
 4/21 anonim ***** válasza:
az ügyeleten megnéztek uh-val? Ott mit láttak? Én a helyedben mielőbb lemennék egy dokihoz, aki meg is vizsgál, uh-val is megnéz, ha esetleg megvan a baba, akkor minél előbb kapj gyógyszert, ami segít megtartani. Ha meg rossz hírt közölnek, legalább kiderül, hogy rendesen kitisztult-e vagy be kell avatkozni. Remélem, hogy az első verzió fog nyerni és hamarosan már a szívhangot hallgatjátok!
2012. márc. 29. 18:35
 5/21 anonim ***** válasza:

Jah értem! Ne haragudj!

Hát igazából csak várni tudsz...de az erős vérzés és görcs nem sok jót jelent terhesség esetén! :(

Nekem csak sima barnás folyásom volt az előző terhességemnél amikor kiderült hogy baj van! Nem megijeszteni akarlak...sőt Bízom benne hogy esetleg még van esélyed hogy megvan a baba!!!!

13hetes kismama

2012. márc. 29. 18:35
 6/21 A kérdező kommentje:
Megnéztek uh-val,de sajnos pont egy olyan dokit fogtam ki aki 6 évig félre kezelt,elmentem egy másik dokihoz és nála derült ki a PCO-m,megismert a régi dokim és megvizsgálni sem akart,a férjem megjelent ezért megnézett,de külön kértem hogy nézze meg a nyálkahártyát is,meg hogy van-e baba még,csak azt mondogatta, hogy a természet szelektál!volt már 4 vetélésem 1 éven belül:( van egy lánykám,vele is küzdöttünk,és volt értelme!1,5 nap vérzés nem kevés egy vetéléshez?az eddigiek egy hétig is tartottak,most meg nincs semmi bajom!Holnap este kiderül,de már nem bírtam magammal meg kellett valakit kérdeznem!
2012. márc. 29. 18:44
 7/21 A kérdező kommentje:

első: remélem úgy lesz és holnap ott lesz a szívhang is:)

második:gondtalan baba várást kívánok:)

Aranyosak vagytok!

2012. márc. 29. 18:46
 8/21 anonim ***** válasza:
szorítok nektek!!!
2012. márc. 29. 20:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom a szorítók táborához, a jó istenke tartsa meg a babód!
2012. márc. 29. 23:19
 10/21 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sikerült:(

Laparascópos drilling műtétet javasolt a kezelő orvosom,Kedden már megyek is megbeszélni és időpontot kérni!

A műtéttől rettenetesen félek:(

Azért köszönöm a szorításokat:)Majd biztosan összejön a baba a műtét után:)

2012. márc. 31. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!