Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozhatta ezt a málnalevél tea?

Okozhatta ezt a málnalevél tea?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok.Múlthét pénteken este fél 9-től folyamatosan 15 perces fájásaim voltak, majd 11 körül 10 percesek lettek.Elindultunk a kórházba ott folyamatosan voltak 10 percenként de nagyon gyengék. A végén kiderült, hogy jóslók voltak, viszont a méhszájam 2100 lett. Ez csak azért érdekes mert előtte 2 nappal voltam dokinál akkor még 2000-es volt, és pont aznap kezdtem el inni a teát.Rá 2 napra jöttek ugye ezek a fájások, és hogy kezdtem nyílni.Egyébként azóta ugyanígy vannak jóslóim, hol erősek hol gyengék de van napi 10-szer is. 2 nap alatt lehet ilyen hatásos a málnalevél tea?Pedig elvileg nem szülésmegindító hatása van, csak szülés könnyítő. Ha ittátok milyen hatással volt a tea, vagy használt e egyáltalán?
2012. márc. 26. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Segíti a tágulást,de nem hinném hogy egyik napról a másikra.Én is a 36.ik héttől ittam.Ekkor már nekem is naponta többször volt jóslóm.Mástól is elkezdhettél kinyílni .Én nem tapasztaltam a tea pozitív hatását,nagyon lassan tágultam és sokáig tartott maga a vajúdás és a szülés is.Pedig én még más homeos szereket is használtam.Persze ez nem jelenti azt,hogy neked nem válik be.Mindenki máshogy reagál a gyógynövényekre.Van akinek sokat segített.Ártani nem ártasz vele.
2012. márc. 26. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. A mállna levél tea tényleg szüléskönnyitő. Én az elsőt nehezen szültem, de most a másodiknál biztos fogom inni. Amelyik ismerősöm itta az mind nagyon könnyen szült (39-40 hétben).
2012. márc. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!