Hogyha levesziik a magzat vizet akor bent kel maradni a korházba egy éjszakát a sotén veszik le?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:52
1/11 anonim válasza:
MAgzat vizet???????? Azt meg miért veszik le??
2/11 anonim válasza:
Első válaszolónak: 35 év felett erősen ajánlott a magzatvíz mintavétel, mert bizonyos betegségeket nagyon pontosan ki tudnak zárni belőle. Én úgy tudom, nem kell bent maradni (bár nem tudom, hogy a sote-n mi a szabály).
3/11 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocs, nem betegségeket, hanem fejlődési rendellenességet.
4/11 anonim válasza:
Igazából nem tudom, ott mi a szokás, én bent maradtam mikor nekem levették, ez Debrecenben volt. Sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam, mintha otthon töltöttem volna az éjszakát. Szóval ha egy mód van rá, akkor maradj!
5/11 anonim válasza:
35 fölött ez kötelező? Akkor sem vetetném el a babámat, ha beteg lenne, akkor lebeszélhetem erről a dokimat? (Nem vagyok még kismama, csak tervezzük.)
6/11 anonim válasza:
Első vagyok..
Csak ilyen formában nem hallottam róla.Akkor ez az amniocentézis-vagy mi?
De azt a terhesség első felében csinálják,ugye?
Azt hittem h a szülés környékén veteti le a kérdező,azért nem értettem,h minek.
Bocsi!!!
Egyébként erre felénk nem kell bent maradni,hazaengednek,csak utána pár nap ágynyugalom a javasolt-mert nagy a vetélés kockázata.
Minden jót Nektek!
7/11 anonim válasza:
Bocsi ha kijavítalak: "magzatvizet", "akkor", "kell", "kórház".
Én azt hallottam hogy nem kell bent feküdni a kórházban, de otthon sokat kell pihenni.
8/11 anonim válasza:
Ha már javítás: leveszik, SOTE :) De gratulálok, mert másfél sorban ennyi hiba már művészet.:)
9/11 anonim válasza:
De bunkók vagytok!Miért kell fikázni?
Érdekes,azért el tudtátok olvasni a kérdést.
10/11 anonim válasza:
14:04-es vagyok és nem vagyok bunkó!!! Nem bunkóságból javítottam ki! El tudtam olvasni, hogy mit írt, csak nagyon rossz így látni és legalább legközelebb tudni fogja hogy kell írni, ha esetleg majd a gyereke kérdezi meg tőle. De ezt nem bunkóságból írtam!!! És sajnálom ha megbántottam, de neked semmi jogod lebunkózni. Nem írtam rá semmi csúnyát és nem fikáztam le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!