Hogyan tudnám megtartani a babát?
Ha valaki végső nyomorba jut, utcára kerül várandóan, akkor is van menedék: www.lea.hu
Bődületes dolog, ahogy sokan a "gyermek érdekét" látják a gyermek meggyilkolásában.
Nagyon könnyelmű az, aki dobálózik a szavakkal, és abortuszra bíztat! Előrevetíti a sötét jövőt?! Milyen alapon? Nekem mindig a nehéz helyzetekben jött segítség, s minden megoldódott. Tényleg azzal adsz meg mindent a GYERMEKEDNEK, ha megadod Neki az ÉLETET.
Van olyan ismerősöm, aki elvetette gyermekét, hát csak azóta sötét az élete, teljesen megzavarodott, nyugtatókon él! Bízzál! Sokan szorítunk Nektek, és imádkozunk Értetek!
Szia MayC!
Nem tudtam minden reakciot elolvasni, de nagyon feldühitett az eslö reakcio amit kaptal és ami még most is elsöként jelenik meg.
A gyermeked érdeke lenne szerinte, hogy ne legyen esélye egyaltalan az életre, mert ugy tünik, most ebben a pillanatban, hogy rosszak lennének a körülményei? Ez mar eleve paradox: légy tekintettel a gyermekedre és ezért öld meg???
Mi a rossz körülmény? Nem lehet hogy az a rossz, ha mindened meglehet, de minden döntésnél azt kérdezed, nem inkabb a masikat kellett volna valasztanom, azt is lehetett volna, mennyi mindent nem valasztottam és azok mind veszteséglistara kerülnek és folytonos hianyérzetet teremtenek holott mindened megvan.. szerintem nem olyan egyszerü ez, hogy barki megitelhesse elöre, boldog lehet-e egy gyermek, aki (most ugy tünik) nehez körülmények közé születik.
Légy erös és bator, kivanom, hogy olyan döntést hozz, amit a legkevésbé valoszinü hogy megbansz!
Orsi
Draga MayC!
Sok-sok örömet kivanok Nektek!
Orsi
Kedves MayC! Nagyon örülök, hogy így felvértezted magad csupán abból merítve, amit itt sokan a baba megtartása mellett írtak. Ez viszont azt jelenti, hogy Te a szíved legmélyén akarod Őt, a pici kis növekvő Életet! Lassan 1 éves a kislányom és nagyon nagy örömök forrása. Sok-sok erőt!
ui: a munkaviszonynak, ha jól tudom, a születést megelőző 2 évben kell meglennie 1 évnek + a szüléskor vagy azt megelőző 1 hónapban (tgyás kezdetén) legyél munkaviszonyban és járni fog a gyed is. Oepnél érdeklődj!
Gratulálok a döntésedhez,soha nem fogod megbánni!
Írd meg mi volt hétfőn!
4 fiú boldog Anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!