Vlt aki olyan erősen érezte hogy mondjuk lánya lesz hogy
el se akarta hinni mikor fiút mondtak?
Jobban kell hinni az uh-nak mint a megérzéseknek. Ennek ellenére a 15 hetes uh-n mondottak még simán lehetnek tévesek, itt még nagyon pici a baba. Viszont ha legközelebb is fiút mondanak, akkor hidd el.
2012. jan. 24. 08:20
2/16 A kérdező kommentje:
Kicsit csalódtam szóval így saját magamban hogy annyira éreztem/érzem...És más dolgokban is volt már ilyen amikor be is jött amit éreztem, PONT ennél a fontos szitunál meg nem. Remélem majd átáll ez bennem ha valóban fiú.
Èn pont így voltam múlthéten 15 hetesen.
Habár én nem hiszek a megérzésekben, de tudtam az elsönél hogy lány lesz. az is lett.
Most is lányt akartunk, aztán valahogy jött egy érzé hogy fiu lesz. Múlthéten meg közölte a doki hogy úgy tünik kislány. ráadásul egy szuper UH-s dotornö, aki nagyon komoly betegségekre is szür, szóval mondogatta hogy nem bizots, korai stb... de teljesen nyitva a volt a lába így szerintem biztosra láta.
kicsit elkenödtem mert nekem is olyan érze´sem volt hogy fiu. most már nem vagyok elkenödve, de furi volt. amúgy tényleg 2 lányt akartunk.
2012. jan. 24. 08:23
4/16 A kérdező kommentje:
ÓÓ na igen én is azt érzem most hogy jaj remélem rosszul látta :((...de ez a doki is majdnem 60 éves, magánrendelőben hatalmas monitoron nézte és a férjemnek magyarázta (aki mondjuk semmit se ért az ilyesmihez:)) hogy az ott kukac...Szóval..elvileg egy az egyben látta. Persze nyilván mindegy hogy fiú vagy lány egészséges legyen az a lényeg de fura ilyen csalódottnak lenni emiatt :(
én a nagyfiammal voltam terhes, és nagon lányt éreztem.
26hetesen derült csak ki h fiúcska, addig nem mutatta magát.
csunya ilyent mondani de én is csalodott voltam,még 1-2könnycseppet is elmorzsoltam, s kellett kb jó 3 hét mire ugy ráállt az agyam meg minden h kisfiam lesz. utána már nagyon örültem neki:)megszületett, s eszembe sem jutott h lányt szerettem volna...ma már 20hónapos, egy csoda, imádom!! most 35hetes vagyok, ismét kisfiam lesz, de most a megérzés is fiú volt az eleje óta:) s meg se fordult már a fejemben h kár h nem kislány, mert tudom mennyire csodálatos egy kisfiú s nekem most lesz még 1!:)
örülj neki, meglátod, a legjobb dolog a világos egy anyás-bújós kisfiú:)
2012. jan. 24. 08:56
Elsőnél úgy éreztem csak lány lehet, sírtam mikor kiderült, hogy fiú, hisz nem az volt a megérzésem:)) aztán gyorsan magamhoz tértem mert tök mindegy is milyen, a miénk:) a másodiknál meg már nem akartam lányt, mivel az első fiú:))és olyan jó fiús anyunak lenni, úgy is éreztem, hogy ismét fiam lesz..hát nem:))most kislányt várunk, ismét volt bennem csalódás, de csak addig tartott amíg ki nem találtuk a nevét :) már most imádom..hidd el én is sok mindent megéreztem világ életemben, mindenkinek megmondtam fia vagy lánya lesz és úgy is volt csak a saját magamét baltáztam el.:)
2012. jan. 24. 09:14
utolsó, nagyon igaz.nekem 3 éves kisfiam van és a világon a legjobb barátok vagyunk. nagyon imádjuk egymást, sok ölelést és bókot kapok tőle. most 2. babót várom, de mindegy h mi lesz, ha lány lesz az is jó mert az még nincs, de ha fiú akkor meg boldog leszek ugyanúgy, mert imádok fiús anyuka lenni:)
2012. jan. 24. 09:19
4D-s UH-n azt mondták, hogy fiú. Majd utána még egyszer szintén 4D-n, a 17.héten egy másik szonográfus is biztosra mondta, hogy egyértelmű fiú, még a bizonyítékot is megmutatta az egész családnak. Négyen voltunk ugyanis, a két lányunkkal. Mi úgy gondoltuk, hogy csak lányt tudunk. Úgyhogy mi erre voltunk felkészülve. Meglepődtünk, de nagyon örültünk neki. Az egész család innentől kezdve a nevén szólította. Mígnem a 24 hetes sima kórházi (2D) UH-n a saját orvosom biztosra mondta, hogy lány. Ezért lány nevet is kapott, és azóta soha nem kérdeztem rá a nemére, férjemmel való közös megegyezés alapján. Ezután már úgysem hinnék senkinek, majd csak a saját szemünknek.:-)
2012. jan. 24. 09:45
Édesanyám mesélte, hogy mikor megszülettem az orvos felkiáltott, hogy "Milyen szép kisfiú!"
26/L
:-D
Mindenki tévedhet. Ez legyen a legnagyobb tévedés amit orvos vét!
2012. jan. 24. 10:37
Én azt gondoltam csak lányom lehet. Fiúikreim lettek...szerinted? Persze már nem "adnám" őket semmiért. Jövőre gyúrunk a kislányra:)
2012. jan. 24. 11:09
Kapcsolódó kérdések: