Otthoni magzatmozgás megfigyelése, számolása? Ti hogy csináltátok?
Én lefeküdtem az ágyba és ott koncetrálva strigulákat húzva figyeltem, hogy hányszor mozog a baba. De nálam nagyon nem jött be ez a módszer. Este 8-kor még nagyon aktívkodott a babám és ennek ellenére 3 órával később már a szülőszobán voltam :-)
Jó babázást!
13 hós baba anyukája
Sziasztok!A dokim azt mondta, hogy minden nap fél órán keresztül számoljam a magzatmozgást, meg mérjem a vérnyomásomat, és ezt irjam fel egy füzetbe,amit ő 2 hét múlva szeretne látni!
Csak a magzatmozgást nem tudom, hogy számoljam,meg hogy mikor?Segitsetek,ha nektek is kellett csinálni!!
Ma reggel már ugy próbáltam, hogy éreztem, hogy elkezdett mocorogni,és gyorsan lefeküdtem, eltelt a fél óra,és ez idő alatt---nem folyamatos mozgás volt--81-szer éreztem, hogy rúgott,meg mozgott.Ez igy jó lehet?
Sziasztok!Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek,aki eddig irt!
De nekem akkor miért csak egy bizonyos fél órát kell figyelnem?Hogy nem azt kell számolnom,hogy egész nap hányszor kezd el mozogni?Akkor nálam igy mindegy,hogy melyik napszakra esik az a fél óra?
És szerintetek akkor az a reggeli 81 moccanás az sok?Valamit nem jol számoltam?
Mindenkinek boldog babavárást,és babázást!
31 heteske
Hát most azt mondom,hogy passsz....feladom:-)Ez tényleg hülyeség!Nekem nem adtak semmilyen papirt,meg táblázatot, csak annyit mondott a doki, hogy számoljam,és irjam minden nap be egy füzetbe.
Egyébként meg az én kisbabám is eléggé aktív,sokat mocorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!