Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás csökkenés 24 héten?

Magzatmozgás csökkenés 24 héten?

Figyelt kérdés
Ezen a héten kevesebbet mozgolódik. Eddig nagyon aktív volt, hatalmasakat rúgott. Az elmúlt pár napban viszont csak napi párszor érzem, akkor is épp hogy csak. Baj lehet?
2012. jan. 10. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én 25. héten járok. Ha valamit úgy érzek hogy nem stimmel elmegyek a védőnőmhöz és hallgattatok szívhangot. Ott általában megnyugszom, hogy minden rendben. Egyébként az én babóm is hétvégén pl nagyon le volt lassulva, de most tegnap meg ma már behozta a lustaságot. Szóval szerintem nem kell aggódni, de a megnyugtatásod kedvéért menj el szívhangot hallgatni. Boldog babavárást
2012. jan. 10. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Én nem akarlak riogatni, de amint tudsz azonnal menj az orvosodhoz, nézzék meg uh-on és csináljanak nst-t!

Ne legyen semmi baj az kívánom. De jobb félni mint megijedni!

Sajnos nagyon sok ismerősöm van, akik x. héten vesztették el a babájukat mert elhalt a pocakban. Egyik percben még rúgott hatalmasat, és utána semmi. max. egy-két enyhe valamit érzett a barátnőm pár napig, kiváncsiságból ment dokihoz. És sajnos baj lett,pedig már a 38. héten volt... De sajnos ismerek hasonló történettel másokat, különböző hetekben jártak.

Ez nem vicc, sajnos bármi megtörténhet. És ha tudsz valamit tenni, az az hogy minél előbb orvoshoz mész.

Nagyon kívánom hogy minden rendben legyen, és hogy csak lustálkodik a babád.

2012. jan. 10. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Holnap elmegyek egy NST-re, remélem rendben van minden.

2012. jan. 10. 18:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben volt minden.

Ebéd után még be is indult a mocorgás :)

2012. jan. 11. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!