Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, január 15 kéne megjonnie, tudom még odébb van de ma ugy ébredtem hogy hány ingerem volt. Mintha fellennék fuvodva mint egy lufi és 15-20 percenként pisilni járok ( nem hiszem hogy felfáztam nem fáj semmi tunet ott lent ) szerintetek?2012. jan. 4. 13:35
1/51 anonim válasza:
Szerintem inkább csak nagyon akarod!
2/51 anonim válasza:
Terhes vagy!
tesztelj és megtudod!
3/51 anonim válasza:
Kizárt, hogy a terhességtől lenne. Most körül van peteérésed. Talán az okozhatja. Ha ma kellene megjönnie is korai lenne a rosszullét. 100% hogy nem attól van. Persze attól 15.-én tesztelhetsz pozitívat. :) Szurkolok.
4/51 anonim válasza:
Korai még, 11 napod van menzeszig. Ha megtermékenyült a petesejted, akkor kb 3 nap múlva elkezd beágyazódni. Én inkább megkésett peteérésre gondolok.
5/51 anonim válasza:
mintha magamat hallanám!!én is 15-re nem várom!!én is hányingerrel ébredtem!!hány naposak a ciklusaid??nekem valószínű most volt 1-jén a pé-m de nekem nagyon fájt 3 napig a petefészkem!!na akkor izgulhatunk együtt!!szorítok!!izgulunk együtt??netti!!
6/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , remélem baba van a dologban :) igen persze szurkolhatunk együtt, nekem átlagban 30 napos. miota probálkoztok ?
2012. jan. 4. 16:10
7/51 anonim válasza:
nem olyan rég!!2-3 hónapja!!nekem 32 naposak a ciklusaim!!és ti mióta próbálkoztok??netti vagyok!!
10/51 A kérdező kommentje:
Szia NETTI!! nem éreztem a p. ést . mi is 2-3 honapja vagyunk az ugyon. nekem van egy mesés 18 hos kislányom s nagyon szeretnék kistesot neki :) a pisilési "zavar " még mindig meg van sot néha mintha szurkálna sot csikizne bent "valami" szerintem csak reménykedem nem hiszem hogy baba van a dologban csak nagyon szeretném :)
2012. jan. 4. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!