Kinek hány hetesen tudtak valamit mondani a gyermek neméről? Ha csak sejtés is volt, és kinek lett igaz is?!
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 13:45
21/31 xStefix válasza:
17 hetesen 80%-ra mondták, hogy lány. 21 hetesen voltunk 4D-n, ott gyönyörűen látszott, hogy bizony igen. Bár én végig tudtam, hogy az lesz.
Most még előttem az AFP és az azutáni UH. Most ziher vagyok, hogy fiam lesz, kíváncsi vagyok, bejön-e megint.
22/31 anonim válasza:
en 9 hetesen csinaltam egy fiu-lany tesztet, kijott, hogy lany, amit csak a 18.heti uh-on latott a doki :D
23/31 anonim válasza:
14 hetesen 4d-n kislány volt sejthető,18 hetesen sima uh-n tutira mondták...
24/31 anonim válasza:
13 hetesen sima 2d uh-on fiút mondtott a dokim. Most 31 hetes vagyok, még mindig az. :)
25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2011. dec. 21. 19:53
26/31 anonim válasza:
27/31 anonim válasza:
Sziasztok. 17 hetes, 2 napos uh-n azt mondták kisfiú lesz. Mindenki meg volt győződve róla hogy lány lesz. Januárba megyünk 4d-re, majd ott kíváncsi vagyok mit mondanak.
28/31 anonim válasza:
egy jó tanács UH előtt egyel meg egy tábla csokit,a csokinak élénkítő hatása van és a baba is jobban fog mozogni,jobban mutatja magát :))
29N
29/31 xStefix válasza:
Uff, egy táblát nem kell, elég egy szelet is. :)
Én is ettem anno és szépen mozgott a lányom, de nem tudom, attól-e.
30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat! Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!
2011. dec. 23. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!