S. O. S Tudnátok nekem segíteni?
A story a következő:
1.
Van párom lassan 5 éve, és hát naon összevesztünk 2 hete, és elköltöztem tőle egy másik fiúhoz, akivel együtt is voltam november 28-án, és nem védekeztünk, tudom naon buta voltam, egy életre megtanultam. Viszont előtte a párommal is együtt voltam november 14-15-én, mielőtt még nem volt képbe ez a fiú. Na most az utolsó menszim az november 1-jén volt meg. Azóta sem jött meg, így tegnap csináltam tesztet 2 különbözőt és mind a 2 naon erős pozitív lett délutáni pisiből. Voltam dokinál még tegnap este megvizsgált, meg ultrahangozott és nem látott semmit, csak megnagyobbodott méhet 47x41 mm, ill. az endometrium vastagsága 16 mm volt.
Szerintetek kitől lehet a gyerek? Ha páromtól akkor megtartsuk biztos, ha a fiútól akk tuti h abortusz, hisz azt tudni kell h visszaköltöztem páromhoz, és naon jol megvagyunk megbeszéltünk mindent.
Kérlek segítsetek, tudom h naon felelőtlen voltam, és egy életre megtanultam ezt. Nem kérek kritizálásokat köszönöm!!! Értelmes emberek válaszát várom, h ki mire gondol, köszönöm nektek!!!
Ú, biztos fogsz kapni kritikát. Pláne mert azt rtad ha nem a párodtól van, elveteted.....nem ez a megoldás!
De hogy válaszoljak is, talán az orvos megtudja mondani a méretéből,hogy hány hetes lehet.
ha november elsején jött meg az utolsó mensid, akkor szerintem szinte biztos hogy a párodtól van a baba, nem a szeretőtől. hiszen egy átlegos ciklusban 14-15napon van peteérés középidőben, tehát pont november 14-15felé volt a te esetedben amikor irtad h a pároddal voltál.
ha csak november végén, 28a körül voltál a szerető fiúval, akkor már kb meg kellett volna h jöjjön a következő mensid napokon belül ugye...szoval szerintem ha elöbb nem voltál mással akkor csak a párodé lehet a baba.
az usolsó mensi első napjátol számoljuk a terhességet ugye, ami azt jelenti h akkor te már lassan 7hetes terhes vagy.szerintem a dokinak már látni kellett volna vmit, ha mást nem petezsákot, bár nekem már 7hetesen már volt szivhang is...
előző vagyok.
elég extrém késői peteérés lett volna...kizárva nincs,de szerintem az esély elég kicsi rá ha beállt rendes ciklusod van. mindenesetre ha nem látott semmit tényleg furi, de csak nem most az egyszer tolodott ki ennyire...:S gondolom visszarendelt a doki egy következő uh-ra 1-2 héten belül,talán akkor okosabbak leszünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!