Olyan problémám van h amióta terhes lettem nagyon sok a pattanásom az arcomon, a hátamon, és én lüke fejemmel elkaparom vagy kinyomom őket! Lesz vmi baja a babának vagy meglátszanak majd rajta a nyomkodás nyomai? Egy 31 hetes kismama!
úr isten, már hogy látszana meg rajta?:)
ne aggódj emiatt...semmi baja nem lesz tőle, nem is érzékel semmit belőle természetesen.
sajnos az én bőröm is csunyább lett miota babát várok, első terhességnél is ez volt...mindenkire másképp hatnak a hormonok. van akinek tényleg szépül a bőre, de az is ugyanugy természetes sajnos ha csunyább lesz(mint nekem s neked s még sokaknak) van h én is sebet csinálok, mert nem birom ki h ne nnyomkodjam..:S de ettől max mi leszünk csunyák, senki más:)
Az első lányommal én is tiszta pattanás lettem! :( Pedig mégkamasz koromban sem volt pattim....
Demikopr megszületett fokozatosan elmúltak! :)
Most megint babát várok és gyönyörű a bőröm!
Szerintem nálam akkor azért volt, mert akkorhagytam abba a cigit 1 hónappal a teherbeesés előtt!És méregtelenített a szervezetem!És igyekeztem egészségesebben élni...Ezblehetett!
Elmúlik,az meg hülyeség hogy meglátszódika babán...Ez megint egy hülye régi babona...
Kisfiam lesz!
És a kettővel előtte szólóhoz azt mondanám h ne velem foglalkozzon h én mit kérdezgetek! Azért kérdezem mert szeretném tudni! Úgyhogy sztem egy kicsit vissza kéne venni, és nem beszólogatni! Ennyit róla!
Nekem is ugyanez volt, az első gyermekemmel. Fiú egyébként.
És nem, nem látszik meg rajta :) az enyém csodaszép, sima, rózsaszín bőrrel született.
A második fiammal nem volt ilyen, ő meg kis vörös-foltos ráncos volt újszülöttként.
De ne kapargasd! Nekem nagyon sokára múlt el teljesen, májusban szültem és egész nyáron nem tudtam normálisan öltözni miatta. Próbáld meg a sebeseket leszárítani és után valami antibakteriálissal mosakodni. Én teafaolajos tusfürdőt használtam.
Szia! Én most 23 hetes vagyok, de nekem is csúnya a bőröm, és folyton egyre csúnyább :S
Hozzáteszem, hogy nekem is kisfiam lesz :) És ő lesz az első babánk.
Jó egészséget, és kellemes babavárást :)
Az a baj h én még kaparom is, és egyre rosszabb lesz!
Nem merem nagyon kenegetni magam mindenféle kencével, és idegesít h ott van azért kaparom el, nem bírom kiállni! De remélem nem lesz maradandó!..:S
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!