Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik kórházat ajánlaná,...

Ki melyik kórházat ajánlaná, esetleg ellenezné?! Kecskemét kontra Szolnok! Nem tudom melyiket válasszam!

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 11:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szolnokon valamelyik doki a nővéremnek ikreket látott,pedig csak egy abba volt odabent. Ez nagyon durva4 Így Szenetesen szülte a többit.
2011. nov. 21. 11:18
 2/23 anonim ***** válasza:

OFF:Szentesen azt mondták feküdjek be, mert órákon belül megszületik a baba. Kikönyörögtem, hogy engedjen át szegedre. 1,5 hét múlva született. Szegeden kiröhögték a dokit, hogy lehet így benézni. Pedig szentesen már a beöntésre készültek.

Kecskeméten egyszer voltam, nagyon alaposak voltak. Szolnokról rosszat hallottam.

Szerintem mindenkinek más kórház jön be és másról van rossz tapasztalata.

2011. nov. 21. 11:51
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem tudok sajnos dönteni, pedig itt lenne az ideje, valaki azt mondja Szolnokon baba barátabbak, és többet lehetnék a kis csöppséggel, mások azt mondják, h lehet jobb ha egy kicsit pihenni is hagynak és csak akkor látom, amikor kell. Szerintem csak nem mindegy hol szül egy anyuka!
2011. nov. 21. 11:55
 4/23 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?
2011. nov. 21. 12:01
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szolnokot nem ismerem, Kecskemét szerintem elég gáz, én miután tájékozódtam, sikítva menekültem onnan.

Alig van baba-mama szoba, a többi szobában 3 óránként viszik ki a babákat, éjszaka pedig egyáltalán nem, sőt tápszert adnak nekik. A babalátogatás 2x fél óra, óriási tömeg a folyosón, egy babát kb 20 másodpercig mutatnak üvegen keresztül.

Szülés után nem lehetsz a saját hálóingedben, sőt még bugyit és betétet is csak látogatáskor használhatsz, a lepedőn figyelik meg a vérzésedet. Látogató nem mehet be a szobába, még császárral is ki kell ülni a folyosóra, ahol kb. 5 szék van.

2011. nov. 21. 12:11
 6/23 A kérdező kommentje:
Tiszakécske, pont a kettő között! :)
2011. nov. 21. 12:11
 7/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az pont jó, ha látogató nem mehet be a szobába, agybuggyot is kaptam volna ha ott lézengenek a látogatók. Ráadásul az is jó ha szülés után nem a saját hálóingedet vérzed össze, hanem adnak, ne nekem kelljen már mosogatni.Szegeden ezeket szerettem. Persze ott baba mama szobák vannak. Bár az első éjszaka örültem volna ha ők vigyáznak a babára, elég fáradt voltam.

Írogasd le magadnak melyik kórházban mit nyújtanak, talán úgy könnyebb a választás. De én azt mondom a legfőbb szempont az orvosi felszereltég, jó orvosok, megfelelő műszerek. A többi már csak részletkérdés, azt a 3-4 napot ki lehet bírni féllábon is a lényeg, hogy jó kezekben legyél és a baba is orvosilag.

2011. nov. 21. 12:17
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. nov. 21. 12:21
 9/23 anonim ***** válasza:
Sztem pedig egyáltalán nem mindegy, milyen élményekkel térsz haza. Nekem nagy pofára esés volt! Én is 3-4 napra terveztem a benntlétet, de mivel későn jött meg a tejem (én nem adtak neki folyadék utánpótlást, csak nagy ritkán kis vizet), átkerült a majd' 4 kg-os gyerek a koraszülött osztályra. Benntlétünkor televolt a korás részleg (nem koraszülött gyerekekkel, hanem fertőzést elkapott csecsemőkkel!)Több volt a korás osztályon a kicsi, mint a csecsemőn. Oda 3 óránként járhattunk szoptatni. Iszonyat rossz volt, mikor hallottuk sírni a kicsiket, és még nem mehettünk be. Máig a fülembe cseng:( Az én lányom konkrétan úgy ki volt száradva, mire átkerült, hogy napokig csak az infúziót nyomatták bele. Amit az előző hozzászólásomban leírtam a higiéniáról az ezek után már valóban csak részletkérdés volt. Másodjára is ennek ellenére Szolnokon szülnék, de sokkal határozottabb és talpraesettebb lennék!
2011. nov. 21. 13:01
 10/23 anonim ***** válasza:
Kecskemét mégis csak kiemelt kórház, nagyon jó ellátási lehetőségekkel, ha baj lenne. persze, lepukkant az épület, de ki lehet bírni. Ha lenne más kórház a közelemben, akkor is itt szülnék. És igen, éjszakára nem hagyják a rooming-in-ban sem nálad a babát, de hidd el: még így sem tudod magad kialudni! És tényleg adnak tápszert a babáknak (ha nem fejsz a babádnak külön is tejet), viszont nem cumisüvegből, hanem pohárból! Ez nagyon nem mindegy! Viszont ha fejsz a szoptatás mellett és odaadod nekik, akkor azt adják a babádnak pótlásként. Én Kecskemétet választanám.
2011. nov. 21. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!