Ki melyik kórházat ajánlaná, esetleg ellenezné?! Kecskemét kontra Szolnok! Nem tudom melyiket válasszam!
OFF:Szentesen azt mondták feküdjek be, mert órákon belül megszületik a baba. Kikönyörögtem, hogy engedjen át szegedre. 1,5 hét múlva született. Szegeden kiröhögték a dokit, hogy lehet így benézni. Pedig szentesen már a beöntésre készültek.
Kecskeméten egyszer voltam, nagyon alaposak voltak. Szolnokról rosszat hallottam.
Szerintem mindenkinek más kórház jön be és másról van rossz tapasztalata.
Szolnokot nem ismerem, Kecskemét szerintem elég gáz, én miután tájékozódtam, sikítva menekültem onnan.
Alig van baba-mama szoba, a többi szobában 3 óránként viszik ki a babákat, éjszaka pedig egyáltalán nem, sőt tápszert adnak nekik. A babalátogatás 2x fél óra, óriási tömeg a folyosón, egy babát kb 20 másodpercig mutatnak üvegen keresztül.
Szülés után nem lehetsz a saját hálóingedben, sőt még bugyit és betétet is csak látogatáskor használhatsz, a lepedőn figyelik meg a vérzésedet. Látogató nem mehet be a szobába, még császárral is ki kell ülni a folyosóra, ahol kb. 5 szék van.
Szerintem az pont jó, ha látogató nem mehet be a szobába, agybuggyot is kaptam volna ha ott lézengenek a látogatók. Ráadásul az is jó ha szülés után nem a saját hálóingedet vérzed össze, hanem adnak, ne nekem kelljen már mosogatni.Szegeden ezeket szerettem. Persze ott baba mama szobák vannak. Bár az első éjszaka örültem volna ha ők vigyáznak a babára, elég fáradt voltam.
Írogasd le magadnak melyik kórházban mit nyújtanak, talán úgy könnyebb a választás. De én azt mondom a legfőbb szempont az orvosi felszereltég, jó orvosok, megfelelő műszerek. A többi már csak részletkérdés, azt a 3-4 napot ki lehet bírni féllábon is a lényeg, hogy jó kezekben legyél és a baba is orvosilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!