Missed Ab. után mennyi időt vártatok?
Lehet próbálkozni, de a szervezetnek elvileg min.3 hó kell.
Én 1 hónapot "vártam".
Szia!
Sajnálom a történteket.Jobbulást kívánok.Nekem tavaly nyáron volt Missed AB-m.Szerintem különböző válaszokat fogsz itt kapni.Mert én sok mindent olvastam itt ezzel kapcsolatban.Valaki bemerte vállalni úgy,hogy még meg sem jött a mensie a műtét után.Az orvos nekem 6hónapot javasolt,de inkább a lelki okok miatt.Átlagban 3hónapot szoktam mondani.Mi 4mensit vártunk meg és utána rögtön teherbe estem.Jelenleg most vagyok a 26. hétben.Kívánom,hogy Nektek is sikerüljön minél hamarabb.
Sajnálom... :( Én 6 hetet vártam és utána egyből teherbe estem. A doki mondta, hogy minden rendben és lehet próbálkozni, 9 hetesen vesztettem el a kisbabám. Az elsőt semmi nem fogja pótolni, én még mindig sokat gondolok rá, pedig a műtét 2007. októberében volt.
Mielőbbi egészséges kisbabát kívánok!
Köszönöm az együtt érzést, és a válaszokat is, szinte számolom a napokat, annyira várom,hogy leteljen a "várakozási" idő.
Lenne egy kérdésem az első válaszolóhoz: és nektek miután 1 hónapot vártatok mennyi idő után jött a baba?Vagy még csak várjátok ti is?
Köszönöm a hasznos válaszokat, ezek tartják bennem a lelket!
Akiknek már összejött, azoknak nagyon Boldog Babavárás kívánok, akik pedig még csak a "próbálkozások" stádiumában járnak, kitartást, és sok sikert!!!
Én decemberben veszítettem el az előző babámat. A doki azt mondta, hogy próbálkozhatunk egyből nyugodtan, de nem valószínű, hogy az első három hónapban összejön. Végül 2 hónapot ki is hagytunk és a harmadik hónapban már terhes is lettem. Most 11 hetes vagyok és eddig minden rendben.
De tényleg mindenki mást mond, a te orvosod mit tanácsolt? Ha nem volt semmi extra ok, akkor szerintem nyugodtan próbálkozhatsz már az első mensi után is.
Sok sikert és fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!