Tényleg valami baj van? Vagy csak ijesztgetnek? Bővebben lent.
5 hetesen nincs még szívhang! nyilván jobb félni mint megijedni, de nem kell rémisztgetni! én 5 hetesen voltam, még nekem sem volt szikhólyag, csak egy petezsák "kezdemény" pedig nekem tuti hogy félidőben volt a fogantatás (mert máskor nem tudtunk együtt lenni abban a hónapban, csak akkor 1x) engem 8 hetesre rendelt vissza az orvos, akkor már volt szívhang. persze, nem tudom, hogy hány hetesen indult be neki, de kerek 5 hetesen még szikhólyagom sem volt!
nem egy esetet hallottam már, hogy csak 7 hetesen lett szívhang, sőt olyat is, hogy küldték volna műtétre a beteget, mert nem volt szívhangja a babának és a műtét előtti uhun mikor ránéztem rendesen vert a kis szive!
azért abban igaza van az 1. válaszolónak, hogy eg ymásik orvos, lehet láthatna, mert ha 6+2 vagy 5+6 akkor is a szikhólyagnak már látszania kéne, viszont lehet te is elszámoltad a fogantatást és lehet még később volt!
Nekem 6 hetesen még nem volt szívhang.
Egy hét múlva már igen.
Szerintem jó lesz ez, csak még várj picit.
Én 6+1 hetesen mentem magán-ultrahang rendelőbe, pont azért, mert ott nagyon szupi gépek vannak. De csak annyit mondott a szongráfus, hogy sejthető valamiféle pulzálás, de még nem egyértelmű.
A kis sejtés azóta már 2 éves :)
AZ SZTK_ban elavult, béna gép van, a dokik félvállról veszik, fáradtak, sietnek... Ne aggódj! Most mást még úgysem tudsz tenni, mint várni, tudom, ez a legidegölőbb időszak! De legyél optimista, ne idegeskedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!