Kék-virágos babakocsi fiúnak 36000-ért?
Én ezt tudom ajánlani, nézd meg itt:
Nekünk nem ez van, a miénk Pierre Cardin PS 692. Nagyon szupi kocsi ez is! Ezt az oldalt viszont bátran ajánlom, mert mi innen vettük a kiságyat és a kókuszmatracot is! :)
Ja, és nem utolsó sorban olcsó is!
szió!
én voltam a kérdező és meg is rendeltem. a múlt héten jött meg!
Gyönyörű a kocsi és szerintem tökéletes, bár igazán majd a használatnál dől el, hogy mennyire jó. mindenki el volt ájulva tőle. Nagyon ajánlom! Benne van az esővédő ill a szúnyogháló. Könnyű összeszerelni, egyedül összeraktam mert nem bírtam kivárni apát. :D
(annyi hátránya volt a rendelésnek, hogy valahogy az ára feljebb ment szállításkor ismeretlen okokból 37700-ra. bár nem olyan sok a különbség, de az eladó azóta válaszra sem méltatott, mert hát azért rákérdeztem) a tikotiko.hu-ról rendeltem
Boldog babavárást!
22 hetes km
Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszik, én ugyanilyet fogok rendelni, csak pirosban.:)
De hogy mehetett feljebb? Hisz a kiszállítás ingyenes állítólag...:S Érdekes... Bár még így is nagyon jó ára van. Egyébként én vaterán is néztem és ott 35 volt pár hete, újonan:))
Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszenek ezek a babakocsik, nagyon jó az áruk is. Ennek a cégnek van üzlete, ahol meg lehet vásárolni a terméket?
Ez a főoldala. Itt a cím és telefonon is rendelhetsz! Én így rendeltem tőlük és majdnem 400 km-re lakunk Nyíregyházától és a házhoz szállítás ingyenes volt! Azért nem mindegy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!