20 hetesen jósló? Nem korai ez még?
Azóta nem volt fájásom, se semmi ehhez hasonló, a derekam fájdogál egy kicsit, de elviselhető.
Köszönöm mindenkinek, várok még egy kicsit, nem akarom ilyen korán zavarni, de mindenképpen felhívom majd! Köszönöm!
Köszönöm! Egy kicsit megnyugodtam. Remélem nem lesz baj. A párom azt mondta, hogy ha újra előjön, mindenképpen elmegyünk dokihoz, addig meg pihizzek.(100 km van tőlem a dokim) Írtam az orvostudakozón Dr. Hamvas Ferencnek, addig nem akarom hívni a dokimat, ráadásul 16-án megyek hozzá.
Köszönöm mindenkinek!!
Pedig szerintem a saját dokidat kéne felhívni, nem egy olyat, aki még életében nem látott. (Tudom, sokan kérdeznek tőle, már én is ,de ez most szerintem nem olyan kérdés, amire mástól kéne választ várni.)
Egy telefont megér, aztán ha a saját dokid megnyugtat, oké, ha nem akkor mindegy hány km, de menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!