31+4-hetes kismami! én nem fogadtam szülésznőt. Vajon akkor is odafigyelnek és segítenek majd? Kicsit parázok! Ti nektek lesz?
Figyelt kérdés
Klinikákon fogok szülni!2009. ápr. 21. 14:14
2/6 anonim válasza:
nekem volt, sokat segített, de ez kórház függő is, nekünk itt jó ha van, jobb mint a doki.
3/6 anonim válasza:
Igazából tapasztalatom szerint minden szülésznő kedves és segítőkész.Eddig nekem sem volt fogadott szülésznőm,mégsem volt rossz tapasztalatom.Most azért fogadtunk mégis,mert elgondolkodtatott a barátnőm példája,akivel egyidőben még 8 kismama szült és ha nem lett volna saját szülésznője,ki tudja hányszor jutott volna el szegény ő hozzá is,hogy segítsen.Így biztos,hogy a fogadot szülésznő legyen akárhány szülés is egyszerre,csak velünk fog foglalkozni és ez engem megnyugtat.
4/6 anonim válasza:
ne aggódj, minden rendben lesz, az a dolguk, h segítsenek! anyukám is szülésznő volt, nagyképűnek fog hangzani de aranyos :))) ők sokkal közvetlenebbek, segítőkészebbek mint egy egy doki. ne aggódj :)
5/6 anonim válasza:
A II-es női klinikáról van tapasztalatom, ha jól értem ott fogsz szülni.Én is fogadott szülésznő nélkül szültem ott, még műszakváltás is volt közben, és mindketten kedvesek, figyelmesek voltak. Mi annyira meg voltunk elégedve, hogy utólag küldtünk neki csokit borítékkal :) Utánajártam a neten, mindenki csak dícséri az ottani szülésznőket, szóval emiatt tényleg ne aggódj.
6/6 anonim válasza:
Nagyon érdekelne, hogy a 16:09-es válaszomban mi volt ennyire felháborítóan ellenszenves. Vagy csak jót tett a lelkednek, hogy lepontozhattál egy 100%-ost, igaz? Ha ez tesz boldoggá, egészségedre :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!