Mennyire hinnéd el, hogy kislány ezek után?
röviden próbálom. családunkban csak, csak fiúk vannak, nekünk is van már egy 3 éves kisfiúnk. Tegnap voltam a II. Nőin genetikai UH-n, nagyon rendes dokit fogtam ki, a gép nagyon profi volt, ujjacskákat számoltunk, tényleg minden látszott.
Kértem az elején a dokit, hogy mutassa meg hol a kuki, mert én tutira tudom, hogy fiú, mert nekünk csak az lehet. erre mondja a doki, hogy akkor nehéz lesz otthon ezt kimagyaráznom, mert itt bizony nincs kuki, és iccelődött, hogy ne keseredjek el, minden családba kell egy kakukktojás.:)negyed órát nézte, nagyon alaposan, csak észrevette volna közben a kukit, nem?? még a végén elejtett egy ilyet, hogy szép, egészséges a babám, minden rendben, hacsak a nemével kapcsolatban nincs problémám. mondom dehogyis, sőt, mi örülnénk nagyon a kislánynak.:)
annyira nehezen hiszem el ennyi fiú után, hogy ne nézzetek hülyének, de kértem időpontot 4D-re, jövőhétre, mert egyszerűen nem tudom felfogni, talán ha ott megerősítik.
persze tudom, hogy lehet kislány is, csak elhinni nem tudom, hogy az.:))))
minden esetre 1 hét múlva megyek 4D-re, ha addigra nem nő ki a kukaca, elhiszem.
Szia nekem a 13 héttől mondták,hogy kisfiú majd 18 hétnél egyértelműen láttuk a kukit:)
Isemrősőm nem volt ilyen szerencsés,végig lányt mondtak neki,volt 4d is meg magándokinál is szült,és a szülés után gratuláltak az egészséges kisfiúhoz(csak fiúk vannak ott is,és már minden rózsaszin volt ,tele voltak csaj cuccokkal)......Szóval én is azt mondom majd szülés után hiszem el teljesen :)
Akkor csak én vagyok "megáldva" ?
A párom családjában,apai ágon csak egy nemű gyerekek születtek-az egyiknek csak fiai,a másiknak csak lányai,apósnak csak fiai (egy ikerterhesség 7. hónapjában halva születtek a fiúk).Az unoka tesóknál vegyesen vannak,tehát Ők megtörték az sort. Mi viszont eddig 2 lányt nevelünk,és csak a remény marad,hogy ezúttal fiúcska lenne,mert a dokinak nevezett valaki- no komment!- a 18 hetes uh-n nagyon gyorsan,mondta meg a nemét,ráadásul olyan régi az uh,hogy látni rajta alig lehet valamit,képet nem kaptam,így még találgatni sem tudunk.Szerintem csak rávágta hogy lány. Na,de pár hét és kiderül!
Ha a doki megnézte rendesen,és nem csak "sitty-sutty" -ahogy nálam,akkor biztos kislány lesz!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,37hkm
Szia. Nálunk mindenki lány! Most várom a családban a 4. unokát, és van egy sejtésem hogy ő is lány lesz! :D Persze azért keresünk fiú nevet is, de kicsi esélyt látok rá hogy legyen kukacos is a családban! Testvéreimmel 3 vagyunk lányok, unokatesóm 2 lány, párom unokatesói szintén 3 lány! Mi ilyen lányos familía vagyunk!
6hetes kismama
na mostmár nagyon kiváncsi lettem csajok!!!!:)
pénteken mindenképp megírom, hogy kislány e.
egyébként a doki nagyon-nagyon alapos volt, az Uh is nagyon jó, tényleg minden kis ujja látszott, azért remélem, hogy egy kukit ennyi idő alatt csak kiszúrt volna, főleg, hogy nem bújkált a drágám. de egyértelműen meg nem mondta, hogy na az ott a nuni, csak, hogy nem fiú.:))))
Ami családunkban is minden kisbaba fiu! :)
Most várom a 3.bébit, még nem tudjuk mi- de szerintem ő is fiu- valahogy el sem tudom képzelni, hogy ennyi fiu közt egy lány is legyen...
Nemsokára kiderül! :)
Hátha nálunk is lesz egy kakukktojás?? És nálatok is!!!!
Akkor csajok,szorítsunk egymásnak!! :-)
üdv:a 2lányos 37hkm.
Most voltam 4d-n. Előtte egy héttel genetikai uh-n. Utóbbin, azt mondta az orvos, hogy 95%, hogy lány. Nem is gondolkoztunk fiú neveken, kitaláltuk és eldöntöttük, hogy Ramóna lesz. Aha, persze... :) Egy héttel később a 4d-n. Határozottan láttuk a kukiját. :) Tehát elméletileg egy hét alatt kinőtt neki. (Vicc volt :)) Nagyon meglepődtünk, de így is jó. :) Asszem az a biztos mikor már megszületett. :)
(22hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!