Terhesség alatt lehet fogyni?
Szia!
Az én barátbőmet olyan 7-8 hónaposan be is fektette a doki a kórházba, és diétára fogta.Napi adagja 1 tányér meggybefőtt volt. Szóval biztos lehet, de mindenképp beszéld meg a dokiddal, és csak orvosi ellenőrzés alatt tedd.Nehogy olyan tápanyagot vonj el, amira a baának szüksége van. De szerintem engem nem nagyon érdekeln.Majd szülés után helyrehozod magad!:-)
16 hetes kismama
Ja! Én fogyókúra nélkül is fogytam vagy 2 kilót, pedig amúgy is nád-szálka vagyok.
nem ártasz, és lehet fogyni.
Én 34 hetes vagyok, és folyton ingadozik a súlyom. Legutóbb is 3 kg-ot fogytam, de a babám szépen fejlődik. Ő elveszi a neki elegendőt. Ne egyél helyette is!!! Keveset egyél sokszor, és lehetőleg kalóriamentesen, szénhidrátdúsan. Felesleges kalóriára a babának sincs szüksége, inkább vitaminokra, rostokra! :)
Tényleg sok a 10 kg. Fogyni nem kell, csak most már ne hízz, és mozogj sokat.
Boldogságos babavárást!!
Szerintem csak azért nem kell ditázni, mert sokat híztál, majd leadod utána. De ha eü oka van, akkor érdemes. A baba elveszi ami neki kell, ettől ne félj.
Lehet, csak oda kéne figyelned, és nem erős diétát csinálni.
Szia,
Találsz a neten terhesség alatti fogyókúrákat, igazából ez a magas vércukorszintű anyukáknak van, de célnak megfelel.Elvileg ugye most 17 hetes vagy gondolom azért mondta a doki, hogy fogyni kell, mert abból lesz 30 is.Egyik barátnőm is felkapott az 56 kilójára 30-at, semmi baja nem lett, csak szenvedett, mégjobban fájt a háta mint kellene, de mostmár 50 kiló tehát no problem :o)
Viszont kevesebbet bírsz majd nyomni-talán- hisz ha nagy a súly többlet akkor a tüdődet is kevésbé tudod használni.Nem vagy olyan kitartó.Én most 4 kilónál tartok és rámszólt a védőnő, hogy ne hízzak tovább, óvatosan egyek.Igazából nem is zabálok, mégis hízok.Tudod az utolsó 2 hónapra mondják a nagy többlet feslzedést akkor valaki hízik 10 kilót is.
Mindenesetre, ha nagyon nem megy akkor majd a szoptatás után megerőlteted magad.Csak sokszor olyankor már elhagyják magukat az emberek.Ajánlom neked a kismama tornát és most fogom kezdeni, csak itt Erzsébeten várólistás.Sok sikert, és boldog babavárást :o)
17 hetes kismami
Lehet fogyni! Én az első két hónapban 6 kg-t fogytam.De csak azért mert sokat hánytam. Nem fogyni kell hanem csak egyszerűen nem enni annyit.
22hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!