Ki milyen etelt-italt kivant meg vagy kivan a terhesseg alatt?
Mindig rosszul voltam,undorodtam a szalonnatol,kolbasztol most meg allandoan azt ennek.
Aztan zoldsegbol a retek es az uborka,gyumolcsbol az eper a barack es a kivi lett a favorit.
Sosem voltam leveses es most azok is nagyon mennek.
Neha a colat is megkivanom pedig azt se szerettem,ja es sajnos a csokit is.
Eddig 6 kg a plussz.
Udv:29 heteske
én a kovászos uborkát, a csokit, és a sonkát :D
3 éves kisfiú anyja :D
A 6 kiló az tök jó! :) Én 8-nál tartok. :)
Amúgy ezer évben egyszer ha iszom kávét, viszont mióta babás vagyok, néha úgy megkívánom, hogy majd megpusztulok, ha nem ihatok. :)
Más ennyire nincs. Vagyis a paradicsom még, amire nagyon rákattantam. Paradicsom paradicsommal. Igaz, előtte is szerettem. A férje szerint a kisfiúnk undorodni fog tőle. :) Remélem nem. Ja és a retek. Most, hogy bejött ez is, halomszámra tudom tömni magamba. :)
33 hetes kismami
Szia!
Fanatikus kávézó voltam,mióta terhes vagyok rá se bírok nézni!Nálam a meggybefőtt és a pizza a kánaán!:D
én borso fözelékes voltam,meg csokifüggö,na meg a töltött kàposzta se hiànyozhatott:)Nekem 20 kg plussz jött fel a végére!
1 honapos kislàny anyukàja:)
Télen a mandarin, utána a savanykásabb alma volt a favorit minden mennyiségben.
Most a kakaós nápolyi, Cerbona puffasztott búza szelet és a Tzaziki saláta.
A puffasztott búzából egy raklapnyit meg tudnék enni (de csak a Cerbonából!), azelőtt egyáltalán nem jött be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!