Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen etelt-italt kivant...

Ki milyen etelt-italt kivant meg vagy kivan a terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

Mindig rosszul voltam,undorodtam a szalonnatol,kolbasztol most meg allandoan azt ennek.

Aztan zoldsegbol a retek es az uborka,gyumolcsbol az eper a barack es a kivi lett a favorit.

Sosem voltam leveses es most azok is nagyon mennek.

Neha a colat is megkivanom pedig azt se szerettem,ja es sajnos a csokit is.

Eddig 6 kg a plussz.

Udv:29 heteske

2009. ápr. 14. 19:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

én a kovászos uborkát, a csokit, és a sonkát :D

3 éves kisfiú anyja :D

2009. ápr. 14. 19:35
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

A 6 kiló az tök jó! :) Én 8-nál tartok. :)

Amúgy ezer évben egyszer ha iszom kávét, viszont mióta babás vagyok, néha úgy megkívánom, hogy majd megpusztulok, ha nem ihatok. :)

Más ennyire nincs. Vagyis a paradicsom még, amire nagyon rákattantam. Paradicsom paradicsommal. Igaz, előtte is szerettem. A férje szerint a kisfiúnk undorodni fog tőle. :) Remélem nem. Ja és a retek. Most, hogy bejött ez is, halomszámra tudom tömni magamba. :)

33 hetes kismami

2009. ápr. 14. 19:40
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is leveses lettem nagyon, meg főzelék, és a főtt kaja ( pörkölt, spagetti, de nem sokat) sokat nem bírok enni. Régen simán lement 3 zsömle egy helyben, de most1 és tele is vagyok. 16 hetesen -2 kg. Ja, meg paradicsom, uborka. :)
2009. ápr. 14. 19:40
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Citromos víz!!!
2009. ápr. 14. 19:42
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fanatikus kávézó voltam,mióta terhes vagyok rá se bírok nézni!Nálam a meggybefőtt és a pizza a kánaán!:D

2009. ápr. 14. 19:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

én borso fözelékes voltam,meg csokifüggö,na meg a töltött kàposzta se hiànyozhatott:)Nekem 20 kg plussz jött fel a végére!

1 honapos kislàny anyukàja:)

2009. ápr. 14. 19:52
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Én a húslevest enném sürün,eddig elvoltam nélküle. Bár mostanában már lehet besokallt a Babóm,mert nem nagyon kell. :) Na meg a kakaó,eddig rosszul voltam töle,most jöhet bármikor! =)
2009. ápr. 14. 19:55
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó 2 hónapban francia drazsé és bejgli (karácsonykor szültem)
2009. ápr. 14. 19:59
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Télen a mandarin, utána a savanykásabb alma volt a favorit minden mennyiségben.

Most a kakaós nápolyi, Cerbona puffasztott búza szelet és a Tzaziki saláta.

A puffasztott búzából egy raklapnyit meg tudnék enni (de csak a Cerbonából!), azelőtt egyáltalán nem jött be...

2009. ápr. 14. 20:04
 10/27 A kérdező kommentje:
Furcsa,nem?Hogy olyan dolgokat kivanunk meg amit azelott meg sem birtunk enni.:)
2009. ápr. 14. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!