8 hetes kismama vagyok, es aggodom mert tegnap tobbszor is eros szuro jellegu fajdalmat ereztem, mi lehet a baj?
Szia!
Akkor majdnem egy cipőben járunk, az elötted levő kérdést én írtam ki. Én is 8 hetes vagyok és nagyon szurkál a hasam és feszül is...
Mindketten nyugodjatok meg! Nincs semmi baj! A méh tartószalagjai nyúlnak, felkészülnek a rájuk váró feladatra. Jó babavárást!
2 gyerkőc anyukája
Kedves Kérdező! Én holnap megyek Uh-ra, ha nem felejtem el megkérdezni a nagy izgalmamban, akkor megkérdezem és megírom, amit a doki mondott! :)
A másik ilyen problémával küzdő 8 hetes kismama.
Koszonom..
Ha megtudsz valamit, elore is koszonom, hogy megirod majd. Tovabbi szep napot.
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Tegnap is egesz nap fajt, es ugy dontottunk a parommal hogy bemegyunk az ugyeletre es megnezetjuk. Amit jol is tettunk. A babanak semmi baja, o jol van, de a fajdalmakat egy fertozes okozta. Kaptam ra gyogyszert es mar jobban is vagyok.
Mindenkinek boldog babavarast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!