Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz, hogy ha főleg édesség...

Az igaz, hogy ha főleg édességet kiván a kismama, akkor kislánya, ha főleg savanyút, akkor kisfia lesz?

Figyelt kérdés
Még nem tudják megmondani a babám nemét, de már nagyon izgulok.. 17 hetes kismama
2008. márc. 4. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem ez csak babona. Ahány terhesség, annyi féle. Nekem az első babám kisfiú, a terhesség alatt szinte végig édességet kívántam. Most is kisfiam lesz, de egészen más jellegű ételeket eszem. Ezt majd inkább az uh-n látod meg, a lényeg, hogy egészséges legyen. Megértem a kíváncsiságodat, remélem hamarosan megtudod.
2008. márc. 4. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia,szerntem is babona:)Nekem fiam lesz és egyszerűen nem bírom a savanyúságot,az édességet is csak az utóbbi időben kívántam meg ,de most nagyon.Igazán nem tudom mihez kötni,hogy van e jellegzetes dolog a terhességem alatt,inkább szakaszokra tudnám osztani kajailag.pl.az elején ölni tudtam volna a csípősért-főleg paprika..mai napig nem tudom mért,de kb 3 hét alatt lecsengett a dolog..aztán jött valami más..vagy pl. a joghurttól olyan szinten undorodtam,hogy le sem lehet írni,pedig előtte imádtam..szval sztem ezt babája válogatja,hogy mit kíváncs s mit nem,de ne aggódj sztem a 18hetes uh-n megtudod milesz,nekem is a 16dikban voltunk a dokinál ott nem mutatta magát,a 18dikban a khban az uh-n már egyártelműen látszott a kukis:)Boldog babavárást kívánok,egy 21hetes kismama
2008. márc. 4. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj,én 29 hetes vagyok,és még mindig nem tudom,mert nem mutatja magát:)

Amúgy,akkor én most hermafroditát várok,mert néha rámjön és besavanyúkáposztázom...de sokszor ennék csokit is.

Vanank még ilyenek a pocak alakjáról,hogy akinek csúcsos a pocija az kisfiút vár,akinek meg laposabb az lányt.(A baromi széles medencecsontom miatt nálam ez sem mérvedó.)Ha így folytatja meglepetés lesz:)

2008. márc. 5. 07:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sokáig rá sem bírtam gondolni az édességre: pedig kislányom lesz!!!
2008. márc. 5. 08:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én édeset eszek a sós után,a sós után édeset és közben savanyút is. Lányom lesz:-)

Szerintem ez olyan kinél bejön, kinél nem, mint hogy a párod volt felül vagy te, és nyitva volt-e aszája, vagy nem...

2008. márc. 5. 09:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem,csak babona.Nekem lányom lesz, de mindegy mit eszek csak kaja legyen, lehet édes, sós, savanyú,szval erre ne adj-tudom izgatott vagy, de ha szerencséd van a 18 hetes genetikai uhon látszani fog.Boldog babavárást!!
2008. márc. 5. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Rá sem bírok nézni az édességre, egy üveg uborkát, káposztát stb...egy ültőhelyemben megeszek, és KISLÁNYOM lesz:)Üdv.: 19 hetes kismami
2008. márc. 5. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem kisfiam lesz és végtelenül odavagyok az édességért, a csokiért! Pedig a terhességem előtt nem szerettem...

24 hetes kismama

2008. márc. 5. 13:22
 9/10 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
Szia!Én is kisfiúval vagyok várandós,a savanyút abszolult nem kívánom,a csípős dolgokat annál inkább,meg a csokikát!Üdv 21hetes kismama
2008. márc. 5. 14:59
 10/10 anonim ***** válasza:
!!!
2009. nov. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!