8 hetes terhes vagyok, tegnap előtt kb 1 órán keresztül nagyon görcsölt a hasam és azóta is néha napi pár alkalommal szokott ilyet csinálni. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Sajnos orvosnál még nem voltam mert külföldön tartózkodom és csak nemrég tutta meg hogy tehes vagyok 2 hét múlva megyünk haza és akkor tudok elmenni orvoshoz. Volt némi barnázgatás de nem sok. Baj lehet?2009. ápr. 10. 21:14
1/5 anonim válasza:
Lehet baj is igen. Magne b6 kellene neked, és sok pihenés. Nagyon sok pihenés. Igyál sokat, és kezdj el terhes vitamint is szedni
2/5 anonim válasza:
Nekem is sokat görcsölt a 7-8.hét határán. Azt mondták, van, aki megérzi, mikor kéne megjönnie a menstruációjának, és van, aki ezt 9 hónapon át érzi. Azért hiszem, hogy ebben lehet valami, mert azóta nem görcsöl, már a 10.hétben vagyok. Lehet, hogy ez olyan, mint az, hogy van, aki menstruál a terhesség elején, mert a szervezet emlékszik rá. Nekem ez kicsit furcsa magyarázatnak, de sok helyen olvastam. A Magne B6 nekem is bevált.
3/5 anonim válasza:
Háááááát,lehet,hogy a magneb6 csodákra képes és csupán ahogyan az elöttem szóló irta sak a szervezet "emlékszik" a menstruációs időszakra és a kérdező pont a terminus idejében van de én nem gondolnám azt,hogy a terhesség alatt a görcs és ez legyen bármilyen görcs az megengedett és egy kis magnézium helyre hozza.Pláne ha barnázás is társul ezekhez a görcsökhöz.
Szóval én mielöbb orvoshoz mennék.Gondolom külföldön is vannak nőgyógyászok és tekintve a helyzet sürgősségét én biztos nem várnék még 2 hete amig hazajövök.
Szóval ijeszgetni nem akarok,távol álljon tőlem de nem hiszem,hogy rendben van a görcsölés és a barnázáa.Intő jelnek tessék venni és orvoshoz fordulni de mielöbb!!!!
Jó egészséget kivánok:13 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Szió! Elsősorban orvos nézzen meg, de nekem ugyan ez volt 3 hónapig, utána szépen fokozatosan eltüntek a görcsök. Magne B6-ot szedtem, meg Duphaston-t(sárgatest hormon). Nekem sajnos a petefészkem nem termelt ki elég sárgatestet, ami a méhlepény kialakulásához kell. És a terhesség vége felé megint görcsölgettem, de akkor már enyhébbeket. Most mára 7 és fél hónapos kisfiúnak örvendhetek. Kitartás!
5/5 anonim válasza:
Szia!6hetes terhesen én is görcsöltem enyhén, és volt barna folyásom is.Én azonnal mentem az ügyeletre és kaptam Utrogestan hüvelykupot.Sokat kell pihenni és vitamint szedni.Én is akkor voltam először dokinál,de féltem,hogy baj lesz és nem vártam egy napot sem tovább.Szerintem te se várj,nehogy baj legyen.Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!