Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamiként ihatok energiaitalt?

Kismamiként ihatok energiaitalt?

Figyelt kérdés
13hetes 5napos vagyok
2009. ápr. 8. 14:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A "Bomba"-ra az van írva, hogy terheseknek nem ajánlott. Inkább igyál egy laza hideg tejeskávét! :)
2009. ápr. 8. 14:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem ajánlott. erős coffein és egyéb tartalma miatt nem a legtutibb a fogyasztása jelen helyzetben.
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ajánlott, a dobozon rajta van, hogy terhes nőknek nem ajánlott, na meg nem is egészséges koffein van benne és szénsavas is, mióta tudom, hogy babás vagyok és nem iszom,

Boldog babavárást,

22 hetes kismama:)

2009. ápr. 8. 14:17
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Elvileg nem. Gyakorlatilag, szerintem ha tényleg keveset iszol nem lesz baj. Én a kólával voltam így, nagyon kívántam.
2009. ápr. 8. 14:19
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
nem. külföldön is rà van irva hogy terhesek nem fogyaszthatjàk. én még nem tudtam hogy terhes vagyok mikor ittam egyet tök rosszul lettem tölle. pedig elötte töbet is fogyasztottam naponta.
2009. ápr. 8. 14:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyet inni, sőt még a kólát sem, de kívánom, a kólát is, és az energiaitalt is! Na nem úgy, hogy nem bírom ki, csak egy kicsit!
2009. ápr. 8. 14:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Én az első vagyok.. Be kell valljam nem vagyok kólás, de a 9 hónap alatt néha (kb. 5-6-szor) igenis ledöntöttem egy pohár hideg Coca-Colát. :) Semmi bajunk se lett tőle! Csak nem szabad rendszert csinálni belőle!
2009. ápr. 8. 14:34
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Szerintem sem kéne inni, de megdöbbenve olvastam itt már több alkalommal is, hogy a 4D UH előtt arra bíztatják egymást a kismamák, hogy meg kell inni egy dobozzal. Azzal magyarázzák, hogy a baba így tuti mozogni fog, és nem kidobott pénz az UH költsége.

Háááát, én inkább kidobom azt a pénzt. Szerintem, ha kibírod, igyál mást, például a bodzaszörp hideg szénsavas vízzel majdnem olyan ízű, mint az energiaital!

Üdv 24 hetes km

2009. ápr. 8. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon kivánom a kólát is és az energia italt is. Amugy is nagyon szeretem öket,amikor valaki iszik a környezetemböl valamelyiket,akkor belekortyolgatok! Nagyon jól esik és szerintem nem árt a kis mennyiség!
2009. ápr. 8. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!