Mindenki olyan kevest hizik, csak en hiztam ilyen sokat?
26 hetes terhes vagyok, s idaig mar 7 kg hiztam sajnos, pedig tenyleg nem zabalok, zoldseg, gyumolcs, s husok, szobval nagyon oda figyelek mit eszem, plusz haeti 5 alkalommal tornazom,s megis nagyon hizok.
Itt mind azt olvasom, hogy 1-2 kg hiznak ennyi idosen, nagyon elvagyok keseredve!
Én 25-25-35kg-ot híztam a 3 terhességem alatt.(A harmadik ikerterhesség volt.)Semmi bajom nem volt belőle,és utána fél év alatt leadtam.173cm vagyok és 60kg.
Lusta kismama voltam,aki élvezte az evést.:)Bár ez a hétköznapokban is így van.:)
Én 28 hetesen szintén 7 kg-ot híztam, mármint a 12 hetes súlyhoz képest, mert előtte bár zabáltam az első hetekben, de kisebb gondom is nagyobb volt annál, minthogy mérjem magam, az elejétől biztos van vagy 10 kg plusz.
Az első terhességemnél kb ugyanilyen volt a gyarapodás üteme. A 12. héttől a szülésig 15,5 kg jött fel, ebből lement szülés napján 7,5, a többi szoptatás mellett semmiféle diéta nélkül kb fél év alatt lement.
Egyáltalán nem sok az, amennyit gyarapodtál, teljesen normális, persze aki 1-2 kgt szedett fel, az büszkeségében persze hogy kiírja, de azt gondolom, hogy nem az az átlagos, sőt, az irányadó sem.
Szóval nyugodj meg! Étkezz, és mozogj ahogy és amennyi jólesik, és ne streszeld feleslegesen magad ezen, mert nekem egyik terhességnél sem szóltak az orvosok, védőnők, hogy sokat gyarapodtam volna és azért mégiscsak az ő véleményük számít, nem az, hogy ki mit ír fel a gyakorikérdésekre..
20 kg-ot híztam a terhességem alatt a saját hibámból. (ettem, ettem és csak ettem)
A következőnél nagyon oda fogok erre figyelni és csak a felét szeretném hízni, mert az lenne a legideálisabb.
A víz is sok volt rajtam, de ez sem vigasztalt. Még mindig rajtam van azóta is 10 kg, amit most próbálok leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!