22 hetes ikerterhes vagyok egyfolytában szivárog valamiféle vizes folyásom (nem vizelet) ma reggel óta, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Igaz nem lehet magzatvíz?Jaj rettegek!2011. júl. 6. 12:24
1/118 anonim válasza:
Lehet hogy csak a folyásod több, én is ennyi idős vagyok, és nekem is sok, és nem magzatvíz. Azért dokihoz elnézhetsz, biztos, ami biztos...
2/118 A kérdező kommentje:
Iszonyatosan félek,mert az előbb elmentem zuhanyozni és végigfolyott a lábam szárán.
Szóval induljak orvoshoz? :-(
2011. júl. 6. 12:29
3/118 anonim válasza:
Én a helyedben felhívnám a védőnőt megkérdezném,utána pedig mennék az orvoshoz.
4/118 anonim válasza:
Én mindenképpen elmennék az orvoshoz! Inkább többször feleslegesen mint egyszer későn!
5/118 anonim válasza:
Szia!
Én is elmennék a helyedbe a dokihoz!!!
Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Majd írd meg, hogy mi volt!
6/118 anonim válasza:
drukkolok hogy ne magzatviz legyen.majd irj hogy mi van ..29hkm
7/118 anonim válasza:
Mindenképpen nézzen meg a doki. Nekem is felerősödött mindkét terhességem alatt a folyás, de ennyire azért nem. Abból baj nem lehet, ha megnéz. Nyugodtabb leszel Te is.
8/118 anonim válasza:
Sipirc a dokihoz. Remélhetőleg nem magzatvíz,de ezt csak a doki tudja megmondani. Szorítok neked. Majd írj, hogy mi volt.
9/118 anonim válasza:
Azonnal orvos. Nekem is nagyon sok folyásom volt, nagyon sokszor cseréltem tisztasági betétet is, de azért a lábamon nem folydogált. Nem szabad ezzel játszani. Jól írták. Inkább többször feleslegesen, mint egyszer későn.
10/118 anonim válasza:
Remélem már az orvosnál vagy és éppen megnyugtat, hogy minden rendben a picurokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!