Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy ha valakinek...

Igaz az, hogy ha valakinek köldök alatt csúcsos a hasa annak fia lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nektek mi a tapasztalatotok és mi az igaz ebből?

20 hetes kismama vagyok és a babánk nem akarja megmutatni magát. Ránézésre mindenki azt mondja, hogy biztos fiam lesz mert úgy áll a hasam. Kb. 30 emberből csak 2 mondta, hogy lány.

A 19. héten az ultrahangos doki először azt mondta, hogy lehet,hogy kislány de nem...nem ...még sem biztos, nem látja rendesen.

Most már engem is egyre jobban érdekel a babám neme, de nem korai a 4D-s Uh?

2008. febr. 26. 11:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én szép kerek vagyok, és kettőből kétszer mondták, hogy kisfiú. Szerintem ez csak babona:)
2008. febr. 26. 11:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem oda írni, hogy még mindíg köldök alatt helyezkedik el a baba. Mindíg ott rugdos.
2008. febr. 26. 11:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb annyira igaz, minthogy ha te voltál felül, akkor fiú lesz, vagy ha párod szája nyitva volt, akkor kislány...

VAn akinél bejönnek ezek a "babonák" de ne alapozd erre az életed. Sajna a baba nem mindig mutatja meg magát.-) Barátnőm is majdnem 30 hetes volt, sőt, még akkor sem biztosra mondták, még szülésnél is reménykedett, hogy nem fia, hanem lánya lesz mégis...

A 4Dhez sosincs korán, akkor mész, amikor akarsz.-) Legtöbben a 25, hét környékét javasolják.-)

2008. febr. 26. 11:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Az én kolleganőmnek szépp csipöje lett terhesség allat és jó gömölyü volt ezért mindenki azt mondta hogy kislány lesz és fiú lett 2-ra is de mondok neked egy trüköt én szeretem a fehér mágiát és onnan tudom ezt figyelj:-a karikagyürüdre kösél egy hosszú fehér cérnát olyan jó 20-30cm legyen mikor már 2 rétedben van ,a bal kezed nyujzsd ki hogy kényelmes legyen és a hüvelyk újadd tarzs kb 90fokba a többi töl a többi 4 újadd legyen egymás mellet ,igy kapsz egy rést az újakk közt olyan mintha egy hal szája lenne ,majd a gyürüt enged le fel az úlak közt 10* és elkezd majd mozogni ha elöre hátra mozog akkor fiú ha körbe körbe akkor lány ez tuti mert mindig bejön remélem sikerülni fog ha valamit nem értettél írjsok szerencsét
2008. febr. 26. 11:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem igazán értem, leírnád pontosabban? Kicsit gyorsan irhattál mert pár dolgot nem értek.
2008. febr. 26. 11:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Éppen ma állitottak meg az utcán hogy igaz-e hogy fiam lessz? Mondtam hogy nem mert kislány. Meredten néztek rám hogy pedig csúcsos a hasam csak fiú lehet. Alig akarták elhinni hogy mégsem. Nekem is nagyon lent van a babó. 4d-re 23-25 hét között érdemes menni! 31 hetes kismama
2008. febr. 26. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 3. hozzászólónak üzenem, hogy nekem ezzel a módszerrel mondták, hogy kisfiam lesz, nem is egyszer! Én elrobogtam a 4 D-s ultrahangra, ahol megkérdezték, hogy akarom-e tudni a babám nemét, én meg rávágtam, hogy kisfiam lesz, erre közölték velem, hogy hát nem valószínű, mert egyértelmű, hogy kislány! Azóta minden uh-n kislányt látnak! :) Egyébként nekem is mindenki azt mondta, hogy a pocim úgy áll mintha kisfiút hordanék, hát mégsem! Boldog babavárást! (30. hetes kismama)

2008. febr. 26. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez csak babona.nekem megjósolták gyűrűs módszerrel,hogy fiam lesz,és kislány:-)
2008. febr. 26. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csúcsos a hasam, és kislányt várok. Ennyit a babonáról. 28 hetes kismama
2008. febr. 26. 12:50
 10/14 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
Nekem széles a pocakom,nem hegyes 19én voltunk Kecskeméten 4d ultrahangon,és kisfiúnk lesz!!!!Szerintem olyan 28-32 hetesen érdemes menni 4d-re akkor már szépen lehet látni a pofiját,már lesz rajta zsírréteg.üdv 20hetes kismama
2008. febr. 26. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!