Milyen homeopatias szer van Candida gomba ellen?
Homeopátiás szert én sem tudok ajánlani, az orvosom Candibene hüvelytablettát írt fel, és használt. (Nem írtad, hány hetes vagy, ez a tabletta az első 3 hónapban még nem, de a 2. trimeszterben már alkalmazható, nem árt a babának.)
20 hetes kismama
Első válaszolónak: nem kísérletezni akarok - gyógyulni!
Sem a Canesten tabletta, sem a Candibene nem használt- és már harmadszor jelentkezik a Candida. A doki sem tud segíteni....
36 hetes kismama
Nekem természetgyógyász segített, de nem tudom terhesen lehet-e azokat a bogyókat szedni,ill. diétázni kellett,bio kaja ezerrel.Sajnos már nincs meg a telefon száma, de ha hiszel benne,sztem hagyd meg a terhesség utánra,mert a babád nem díjazná.
A szüléskor meg tudják mit kell tenni ,ha esetleg a gomba veszélyeztetne.
Monilia 9CH napi 3*5bogyó + thuja 30CH napi 2*5 bogyó.
Egyébb:
Acidophilus kapszula napi egy. Ez lactobacilus acidophilust tartalmaz, ami a normál flórához tartozik és gyilkolja a candidát.
Minden candidásnak jobbulást, és nem szabad beleőrülni!
Szia!
Én a Dida nevű homeopátiás készítményről hallottam, hogy jó:)én ma kezdtem el szedni.Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!