Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen önbarnítót használt...

Ki milyen önbarnítót használt terhesen?

Figyelt kérdés

nem akarok szoliba járni, vennék krémet, de nem tudom melyik a legjobb.

köszi!!

2009. márc. 25. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb, ha nem használsz semmilyet, főleg terhesen nem.
2009. márc. 25. 12:15
 2/10 A kérdező kommentje:

mert mi bajom lehet tőle????

más szolizik, cigizik, iszik, stb.... most komolyan , mi ártó van ebben??

2009. márc. 25. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz ha a terhesség alatt önbarnítót használ!!Én Garniertől használok önbarnítós testápolót néha...szerintem bármit használhatsz amúgy.De túlzásba sem szabad vinni, valami light-osat válassz.
2009. márc. 25. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaja igazad van sztem semmi ártó nincs benne...én ugyan úgy sminkelem magam mint az elött!Na jó szoliba már nem járok...én a barnítót se szeretem mert amikor használtam foltos lettem töle!Majd ahogy megszülök újra járok szoliba!24hetes kismama
2009. márc. 25. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg olyan anyagok vannak benne amik nem tesznek jót a picinek, ELVILEG.

De ma már miben nincs? az egyszerű testápolóban is van ilyen, bezzeg a kismama krémekben, csak annyi a különbség, hogy drágábbak.

Valószínű vannak a környezetedben olyanok akik használnak önbarnítót, picit próbáld ki mindegyiket olyan helyen ahol takarni tudod, és amelyik nem foltosodik be, azt használd. Ami baj lehet, az az ha befoltosodsz tőle, mert megváltozik a bőrünk.

Ha tudsz inkább menj egy picit napozni majd. Addig pedig használd a krémet.

Üdv

2009. márc. 25. 12:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Az önbarnítót tartalmazó testápolók úgy működnek, hogy legfontosabb összetevőjük, a dihidroxiaceton, mely egy cukorszármazék. A bőr felszínét alkotó szaruréteg sejtjeivel reakcióba lép, és barnára festi azokat. Nagy előnyük továbbá, hogy ápolják is a bőrt. Összetevői segítenek a bőr természetes nedvességtartalmának visszaállításában.
2009. márc. 25. 12:28
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem bármilyen önbarnítót használhatsz.talán egészséges a napnál is :)
2009. márc. 25. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:

A szolit is csak a meleg miatt tiltják, nem a barnaság miatt.

Üdv

2009. márc. 25. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondanám,hogy a pocakodat azért ne kend be vele,de elképzeltelek szép barna bőrrel és nagy fehér pocival,hát kissé mulatságos lenne!
2009. márc. 25. 13:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Miert kell tul lihegni ezt a dolgot?Komolyan,ennyi erovel ne menjunk ki az utcara mert hat milyen szennyezett a levego,nem?

Ha nem iszol,nem cigizel es nem eszel nyers hust-tojast akkor nincs ok az aggodalomra.Miert ugy kell felfogni a terhesseget mint vmi betegseget?

Szerintem nyugodtan hasznalhatsz,hidd el nem lesz bajotok tole.

Jo babavarast.27 heteske

2009. márc. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!