Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki ért az ultrahangos leletekhez?

Ki ért az ultrahangos leletekhez?

Figyelt kérdés
Május 4-e az utolsó mensi első napja. Kb. 33-34 napos lehetett ez a ciklus, de nem jött meg, pozi tesztjeim vannak.
2011. jún. 13. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés?
2011. jún. 13. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Orvos ért hozzá.Ez volt a kérdés?
2011. jún. 13. 18:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Ma elkezdtem vérezni, az ügyeleten voltam, ahol ezt írták:

84 x 36 mm-es uterus, endom: 17 mm, fundus közelben 11x6 mm-es szabálytalan felritkulás. Bal oldali ov: 17 x 20 mm, szab. szerk, jobb oldali ov: 31 x20 mm-es szab. szerk. Douglasban jelzett folyadékcsík.

Vizsgáló doki szerint lehet, hogy méhen kívüli terhesség, vért vettek hcg-re, holnap kell visszamennem.

Szerintetek mire számíthatok?

2011. jún. 13. 18:36
 4/14 A kérdező kommentje:
bocs, csak sokáig tartott begépelnem, kissé izgatott vagyok
2011. jún. 13. 18:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Duglasban jelzett "folyadékcsík", vagy folyadék nincs? Ez fontos lenne azért!
2011. jún. 13. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:

Douglasban jelzett folyadékcsík.

És Tömött portio folytatásában rendesnél kissé gömbölydedebb uterus afv-ban. MKo. szabad környezet.

Ez még lemaradt az előbb.

2011. jún. 13. 19:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Reggel megyek vissza az eredményért, de most azt sem tudom minek örüljek, ha lesz hcg a véremben, vagy ha nem? Bár valamennyi tuti lesz, mert a tesztek is pozitívak.
2011. jún. 13. 19:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Az a folyadék nem okés annyira...:(( Ez valóban utalhat méhenkívülire. Szerencsére még nagyon időben vagy, bármi is történjen..nem lesz baj!
2011. jún. 13. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Na mi újság veled?Doki mit mondott?Irj majd.
2011. jún. 14. 10:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Van a véremben hcg, de kevés (136,7 mIU/ml), nem tudnak mit mondani. Holnap megint vérvétel, aminek csütörtökön lesz eredménye, akkor meglátjuk, hogy nő vagy csökken az érték, plusz megultrahangoznak majd. Ha hirtelen elkezdenék görcsölni vagy nagyon vérezni, menjek vissza. 3 lehetőséget mondott, még bármi lehet: korai vetélés, nagyon koraterhesség, méhen kívüli.

Ja, és hogy ennyivel ne ússzam meg: a jobb oldalon bartholin ciszta. De az ráér.

2011. jún. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!