Ha voltál már ilyen helyzetben akkor írj! Bárki véleményét meghallgatom?
szia te szegény sorstárs :(
14 hós a lányom és a szülés alatt olyan aranyerem jött ki hogy csak na...
és sajnos mai napig ott van és hát úgy mint neked, vérzik is néha meg sebes pláne nagy dolgoknál.
annyira fáj hogy néha olyanokat érzek mint szülés alatt
elég gáz...
nem tudom mikor húzódik vissza szerintem teljesen sosem..
a kórházban kaptam vmi krémet rá
mentolos volt jól el is zsibbadt tőle ott lenn
majd meg is nézem mi volt a neve de tényleg használt.
addig is kitartás :)
Évek óta van nekem. Mivel külföldön élek, így a doki soha nem műtötte meg, mert olyan rövid ideig tartózkodtam Mo-n, hogy így nem ajánlotta a repülőút miatt. Itt is elmentem dokihoz, hogy vágjon, de azt mondta, hogy nem ajánlja, mert inkontinenciát okoz. Adott rá szteroidos kenőcsöt, de semmit nem használt. Januárban akartam megint otthon elmenni dokihoz, hogy most aztán vessen véget ennek, de kiderült, hogy babát várok, így lemondtam az időpontot. Szülés után biztosan kés alá fekszem, mert érzem, hogy jön ki a 3. csomó is. :(
19h km
Az aranyeret még szülés előtt fülön kell csípni, mert a szülés ronthat az állapotán. Nekem a védőnő a Reparont és a Spertit ajánlotta, főleg a kúpot, mert az szerinte hatásosabb. Nekem használt a Peparon, már 4 db után nem érzek semmit, mondjuk én szinte rögtön megvettem a kúpot, ahogy elkezdtem érezni, hogy fájdogál. Külsőleg körömvirág balzsammal kenegetem, ez is használt szerintem.
Ha a tied nagyon gázos, sztem kérdezd meg a nődokidat, mi a teendő.
Jobbulást.
Van egy rossz hírem:((((
Ami ilyen szinten kitüremkedik, mint a tiéd, és még vérzik is, az magától nem fog vissza húzódni!!
Nekem a szülés következtében jött ki, a megoldás az volt, hogy még a szülészeten egy ápolónő megmutatta, hogy ha bekentem akkor az ujjammal toljam vissza(majd besz...rtam), de így teljesen elmúlott 3 nap alatt. Azt mondta az orvosom is, hogy így kell csinálni, mert a kinn maradó rész elhalhat, elfertőződhet, és akkor nagyobb gond is lehet. A krém amit ajánlott, az pedig a sperti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!