Hogy mondjam meg neki?
a lényeg hogy egyszer voltam terhes a páromtól akkor azt kérte vetessem el, megtettem, bár ne tettem volna, akkor volt is kis szünet a kapcsolatunkban, majd mióta együtt vagyunk ujra megszakítással védekezünk és most ugy néz ki megint terhes vagyok,(tudta hogy igy is fent áll a veszély, mikor megkérdeztem hogy szedjem e ujra a gyógyszert akkor azt mondta hogy igazából nem érdekli, tehát mindegy neki nem kért rá) csak hogy mostmár félek elmondani neki, inkább szakítsak vele?és ne is mondjam el neki? akkor nem huzom ketté az életét, mert a multkor is az volt hogy még fiatal és előre láthatóan legalább10 évig ő nem akar gyereket, persze azt hogy elvetettem azt már bánja és vissza csinálná, de eddig vigyáztunk tehát nem direkt volt a mostani) bár a multkori sem. és elvetetni nem fogom!!!!
megtartom ha egyedül ha bár hogy is de megtartom!!!
vagy mit tegyek most? kérlek ne ítélkezzetek és nem legyetek gondoszak tudom hogy hibát követtem el és ezzel együtt is kell élnem egy életen át, ugyhogy nem kell hogy még ti is bántsatok csak ha valami tanácsot adnátok azt nagyon megköszönném!!!
igen csináltam mondhatni többet is mert hihetetlen volt, és mindegyik pozi még ha halványan is, 3 napja késik.
hát igen végül is joga lenne hozzá az elsőnél is igy voltam vele hogy a kezdetektől sőt együtt csináltuk a tesztet, tehát nem hagytam ki semmiből sőt majd a 12. hétig vártam hátha meggondolja magát, de nem, és ezek után gondoljátok hogy örülne neki? hát nem tudom. mert végül is joga lenne tudni,de... ha nem mondom el neki hanem szakítunk akkor tiszta lappal élheti az életét én meg boldogan nevelném a gyerekem, ( ő még nagyon fiatal 21 éves, és akkor nem kéne azon rágodnia hogy van egy gyereke, mert ahhoz viszont becsületesebb hogy soha ne nézne rá azt tudom, biztos hogy nem tenné meg hogy egy az egyben ott hagy, de akkor az élete is más lesz, )
"(ő még nagyon fiatal 21 éves, és akkor nem kéne azon rágodnia hogy van egy gyereke, mert ahhoz viszont becsületesebb hogy soha ne nézne rá azt tudom, biztos hogy nem tenné meg hogy egy az egyben ott hagy, de akkor az élete is más lesz, )"
Szerinted a te életed nem lesz más egy gyerektől? Az a minimum, hogy néha ránéz és ha emiatt szakítotok akkor meg is érdemli, hogy rágódjon rajta! És a gyereknek sem árt ha van apja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!